Tijd voor Timing!

Image

Timing bestaat dit jaar 25 jaar. Wat een mijlpaal! En een mooi moment om hier even bij stil te staan. Wie zijn we, wat vinden wij belangrijk als organisatie en waarom is het werken bij Timing zo leuk? Lees het in dit artikel!

Nummer 3 van Nederland

Al een kwart eeuw is Timing Uitzendteam dé HR specialist in uitvoerend werk. Wij zorgen voor de werving en selectie van een groot aantal mooie opdrachtgevers. Dit doet Timing inmiddels met maar liefst 900 medewerkers. Een deel van onze mensen werkt op het hoofdkantoor in Apeldoorn. Het merendeel is werkzaam op één van de regionale kantoren of zit Inhouse bij grote opdrachtgevers. En onlangs werd bekend dat wij tot de top 3 van Nederlandse uitzendbureaus behoren. Hier zijn wij natuurlijk heel trots op!

Alles draait om kansen

De aanpakkers van Nederland staan bij ons centraal. Ruim 2 miljoen mensen in Nederland doen uitvoerend werk. Zij zijn de motor van onze samenleving en houden Nederland draaiende. Zonder deze mensen staat Nederland letterlijk stil. Dit zijn de mensen die er bijvoorbeeld voor zorgen dat onze online bestellingen netjes bij ons thuis aankomen, het vliegtuig schoongemaakt wordt, de post bezorgd wordt en de vuilnis opgehaald wordt.

Timing investeert veel in de persoonlijke ontwikkeling van haar flexkrachten. Mooie kansen bieden, waardoor zij door kunnen groeien en zich verder kunnen ontwikkelen.
Een paar voorbeelden; Timing werkt onder andere samen met Stichting DOORZAAM. Deze stichting maakt zich sterk voor het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. Hierdoor krijgen flexkrachten de kans om opleidingen, leerwerktrajecten en cursussen te volgen. Ook helpt Timing samen met gemeenten kandidaten uit de participatiewet of statushouders aan een baan.

Flexkrachten en opdrachtgevers steeds langer met elkaar verbinden, ook in een krappe arbeidsmarkt. Dit is één van onze belangrijke doelen. Hierin komt ons specialisme in uitvoerend werk en onze expertise op het gebied van HR duidelijk naar voren. Dit zien wij duidelijk terug aan de positieve relaties met zowel onze opdrachtgevers als ook onze flexkrachten. Onder andere deze positieve spirit maakt het werken bij Timing zo bijzonder.

Ontwikkeling van eigen talent

Alle medewerkers van Timing zijn er op gericht om zowel opdrachtgevers als flexkrachten zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Vanuit intrinsieke motivatie. Als organisatie hebben wij een aantal belangrijke pijlers: kansen bieden, persoonlijke groei en ontwikkeling en ondernemerschap. Bij Timing werken betekent namelijk dat je jouw talent kunt ontdekken en verder kunt vormgeven. Hiermee til je jezelf en onze dienstverlening letterlijk naar een hoger niveau. Werkplezier is hierbij natuurlijk het allerbelangrijkste!

Werken bij Timing is samen met je collega’s een belangrijke bijdrage leveren aan de economie. Jij bent de verbindende factor tussen flexkrachten en opdrachtgevers. Ben jij nieuwsgierig naar een baan bij Timing? Kijk dan snel eens tussen onze vacatures!