Online Personal Coach Card: effectief beoordelen en binden van flexkrachten

Image

De nieuwe online Personal Coach Card, afgekort: PCC, blijkt een  effectieve manier om flexkrachten te beoordelen en te binden. De PCC is een geautomatiseerde, laagdrempelige en eenduidige tooling die klanten helpt om flexkrachten op een objectieve en transparante manier te beoordelen.

Timing wil de meest gewaardeerde regisseur van flexibele arbeid & payrolling in Nederland zijn. Persoonlijke aandacht, inzicht in het functioneren en perspectief bieden zijn hiervoor erg belangrijk. Hiervoor gebruiken we al jaren de Personal Coach Card. Deze is nu verbeterd met de implementatie van de online Personal Coach Card.  

Hoe werkt de online PCC?

De PCC wordt ingezet in een vooraf afgesproken frequentie. De leidinggevende  beoordeelt de flexkracht op competenties die horen bij de functie waarin hij of zij werkzaam is. Iedere competentie wordt beoordeeld op een schaal van 1-5. Daarbij heeft de klant ook de mogelijkheid om toelichting te geven op de gegeven score.
De gegeven beoordeling wordt besproken met de flexkracht, zodat hij of zij inzicht krijgt in het eigen functioneren en beter beeld krijgt van zijn of haar perspectief bij de klant.

Dit levert het op

De beoordeling met behulp van de PCC draagt bij aan het binden en boeien van medewerkers. Daarnaast zorgt de PCC voor een goed beeld van de werkende flexkrachten en hoe zij presteren binnen het bedrijf. Op die manier krijgen klanten goed inzicht in de kwaliteiten en het potentieel van de flexkrachten . 
De nieuwe PCC is in samenwerking met klanten en intercedenten ontwikkelt. De toepasbaarheid, het gebruiksgemak en de efficiëntie van de tool hebben hierdoor continu de focus gehad.  

De voordelen van de online PCC:

  • Objectief en transparant: De PCC is gebaseerd op een standaardset van competenties met een standaard beoordelingsschaal, waardoor de beoordelingen objectief en transparant zijn.
  • Gebruiksvriendelijk: De PCC is eenvoudig te gebruiken en in te richten.
  • Efficiënt: De PCC bespaart tijd en moeite.
  • Inzicht: geeft een goed beeld van de werkende flexkrachten, van hun kwaliteiten en welk potentieel zij hebben binnen het bedrijf.
  • Binden en boeien: De Personal Coach Card ontzorgt niet alleen de klant, het helpt de flexkracht ook nóg beter op weg met zijn of haar groei. 

Meer informatie:
Wilt u meer weten over de online PCC? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Timing Uitzendbureau. Wist je dat we naast de PCC  gebruik maken van nog veel meer slimme tools? Denk aan een vacature keuzehulp, persoonlijke onboarding, een skillpaspoort. En nog veel meer. Digitale innovaties die de tijd voor persoonlijk contact vergroten.

Image