Kamila maakt jouw bestelling in orde

Image

Kamila Tarczewska werkt bij Bleckmann in Almelo. Bleckmann is verantwoordelijk voor de logistieke keten van bekende (inter)nationale fashion en lifestyle merken. Dagelijks vinden honderdduizenden producten van leveranciers via Bleckmann hun weg naar e-tailers, retailers en consumenten. Kamila is onderdeel van deze keten en werkt nu 2,5 maand als heftruckchauffeur Inbound.

“Ik werk op de afdeling Inbound. Dat wil zeggen dat de producten via de leveranciers bij ons binnenkomen. Wij lossen de goederen, voeren controles uit op de producten. Dus kloppen de aantallen en is het in een goede staat binnengekomen. Daarna worden de producten in ons Warehouse Management Systeem opgenomen en slaan we de producten op. Ik werk op deze afdeling als heftruckchauffeur.”

Hoe ben je in deze functie gerold?
“Ik had nog nooit eerder op een heftruck gezeten. Maar bij Timing kreeg ik de mogelijk om hiervoor een certificaat te halen. Ik wil mijzelf graag blijven ontwikkelen. Dat vergroot mijn kansen op de arbeidsmarkt. En een extra certificaat of diploma op je cv, staat altijd goed. Toen deze kans zich voordeed was ik daar erg blij om en ik heb hem dan ook met beide handen gegrepen. Het leverde mij al snel deze baan bij Bleckmann op.”

Ben je trots op je baan?
“Ik ben erg blij met de kans die ik hier gekregen heb. En het rijden op die combitruck is voor mij net een attractie, de combi gaat namelijk wel 13 meter hoog. Ik vind het eigenlijk erg stoer dat ik deze truck mag en kan besturen. Daar ben ik heel trots op.

Onlangs kreeg een vriendin een pakketje van een bekend kledingmerk thuisbezorgd. De kans is dan groot dat het door mijn handen is gegaan. Dan realiseer ik mij weer even dat ik met mijn collega’s een belangrijke schakel ben in de logistieke keten. Dat is echt leuk, en ik ben trots daar onderdeel van te kunnen zijn.”

Wat vind je het belangrijkste in je werk bij Bleckmann?
“Het is hard werken. Je kunt gerust stellen dat werken bij Bleckmann topsport is. Maar we hebben veel plezier tijdens het werk met collega’s, dat is zo belangrijk. Er is gelukkig ook altijd tijd voor een lolletje."

""Het is hard werken. Je kunt gerust stellen dat werken bij Bleckmann topsport is. Maar we hebben veel plezier tijdens het werk met collega’s, dat is zo belangrijk.""

Kamila