Goed nieuws! Ook diploma’s voor praktijkonderwijs!

Image

In december 2018 kondigde minister Slob van Onderwijs aan dat leerlingen in het praktijkonderwijs voortaan een landelijk erkend schooldiploma ontvangen. En hij liet dit wettelijk vastleggen! Twee weken geleden was het zover. De eerste officieel erkende diploma’s zijn uitgedeeld. Goed nieuws vinden wij bij Timing!

Veel van onze flexkrachten hebben een praktijkgerichte opleiding gevolgd. Allemaal hebben zij een andere achtergrond; van praktijkonderwijs, een vmbo-opleiding tot aan een mbo-opleiding. Het feit dat leerlingen uit het praktijkonderwijs hier vanaf nu ook een diploma voor ontvangen is eigenlijk niet meer dan logisch. Een officieel en erkend diploma is natuurlijk een mooie vorm van waardering.
Je hebt ergens voor geleerd en een diploma is hiervoor een mooie bekroning op dit harde werken.

En niet te vergeten: met een officieel diploma kun je vaak veel gemakkelijker en direct aan de slag als bijvoorbeeld winkelmedewerker, assistent-timmerman, vorkheftruckchauffeur of fabrieksmedewerker.

Pak jouw kans!
Timing helpt mensen met een praktijkgerichte achtergrond graag snel en gemakkelijk aan een toffe baan! Meer dan 2 miljoen mensen zijn in Nederland bezig met uitvoerend werk. Zij zijn de aanpakkers die wij zoeken en zij houden Nederland draaiende. Ben jij nog op zoek naar een leuke baan in uitvoerend werk? Kijk dan snel verder op onze website bij de vacatures! 

Heb je een toffe job gevonden? Blijf jezelf dan via Timing ook verder ontwikkelen. Hiervoor zijn er via Timing veel verschillende mogelijkheden, zodat jij kunt blijven groeien. Zo kan je bijvoorbeeld online trainingen en cursussen volgen via GoodHabitz. Of wat te denken van werken en leren tegelijkertijd en zo je mbo-diploma via een BBL-traject behalen. In dit laatste traject ga je één dag per week aan de studie en de rest van de week ben je gewoon lekker aan het werk. Je leert op deze manier het vak dat je leuk vindt. Een mooie combinatie! 

Wil je meer weten over werken via Timing?
Neem dan snel contact met ons op!