Een vaste baan via Timing

Kies voor zekerheid en stabiliteit met een vaste baan via Timing! Als ervaren uitzendbureau begeleiden we je graag naar een passende baan in jouw vakgebied. We hebben een breed aanbod aan vacatures voor verschillende functies in de domeinen HR en Supply Chain management.

Image

Waarom Timing?

  • Groot netwerk: We hebben een uitgebreid netwerk van mooie werkgevers door heel Nederland.
  • De beste match: We leren je graag heel goed kennen zodat we samen zeker zijn van de beste match. 
  • Persoonlijke begeleiding: Onze toegewijde specialisten bieden je persoonlijke ondersteuning vanaf dag één tot het moment dat je volledig bent geïntegreerd in je nieuwe baan. Jouw succes is onze prioriteit.
  • Focus op HR en Supply Chain Management: Onze gespecialiseerde focus op deze sectoren betekent dat we toegang hebben tot topwerkgevers en inzicht in de nieuwste trends en kansen.
  • Directe Plaatsing bij topwerkgevers: We streven ernaar je direct te plaatsen bij vooraanstaande bedrijven, waar je echt het verschil kunt maken en kunt groeien in je carrière.

Vanaf het eerste moment een direct contract

We begrijpen dat het vinden van de perfecte baan meer is dan alleen een match van vaardigheden; het gaat om het vinden van een plek waar je passies en ambities tot leven komen. Daarom specialiseren we ons in het werven van ambitieuze kandidaten voor middenkader functies binnen de dynamische domeinen van HR en Supply Chain Management. Bij ons krijg je vanaf het eerste moment een direct contract bij de opdrachtgever, zodat je met vertrouwen en zekerheid aan je nieuwe uitdaging kunt beginnen.

Wat wij doen: perfecte matches voor vaste banen

Voor onze opdrachtgevers vinden we de perfecte kandidaat voor hun vaste vacatures. We nemen het gehele selectieproces uit handen, van het werven tot aan het voorstellen van de meest geschikte kandidaten. Zo besparen we onze opdrachtgevers tijd en zorgen we voor een optimaal resultaat.

Voor jou gaan we verder dan je cv

We willen je persoonlijkheid en ambities leren kennen, om zo de ideale match te vinden met jouw toekomstige werkgever. We kijken niet alleen naar wat je kunt, maar ook naar wie je bent en wat je drijft. Zo ben je verzekerd van een baan die écht bij je past en waar je met plezier naartoe gaat.

Onze missie: jouw droombaan binnen handbereik

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of net begint met je carrière, wij helpen je graag de perfecte baan te vinden. Met onze persoonlijke aanpak en uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt, maken we van jouw droombaan realiteit.

Image

Ben je er klaar voor?

Ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Laat ons je helpen de perfecte match te vinden en vul het contactformulier hieronder in.

P.S. We werken met een groot netwerk van werkgevers in diverse sectoren. Dus wat je wensen en ambities ook zijn, de kans is groot dat we de perfecte baan voor je vinden!

Contactformulier