Uitzendbureau Timing in Zoetermeer

Image
Ga naar alle vacatures zoetermeer

Werken in het centrum van Zoetermeer

Als je vanaf station Zoetermeer op de fiets springt, ben je binnen 10 minuten bij onze vestiging aan de Dublinstraat. Vanuit hier helpt ons uitzendbureau in Zoetermeer je bij de zoektocht naar een te gekke nieuwe baan. Een baan in de stad van Westerpark, het Stadshart, Winkelcentrum Rokkeveen, Buytenpark … zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zoetermeer is een gezellige stad met een dorps karakter waar je kan genieten van zowel de rust als de bedrijvigheid. Is dit de plek waar jij wilt werken? Wacht dan niet langer! Bekijk alle beschikbare vacatures op onze online vacaturebank en solliciteer!

 

Vind jouw droombaan in Zoetermeer

Wij van Timing uitzendbureau in Zoetermeer zijn ervan overtuigd dat we je binnen de kortste keren aan een nieuwe baan kunnen helpen. Maar hiervoor moeten we samen aan het werk. Want jij bent de enige die weet wat je zoekt in een nieuwe baan. Geeft je wensen dan ook aan op onze online vacaturebank. Van je dienstverband tot aantal uren per week, van werktijden tot persoonlijke eigenschappen – alles wat je invult, zorgt ervoor dat de banen die overblijven aansluiten bij wat je zoekt. En die perfecte match is wat we voor je willen.

 

Solliciteren via ons uitzendbureau in Zoetermeer

Misschien zit jouw perfecte match wel in de branche van de detailhandel of techniek. Dat weet je zelf het beste. Of, als je nog niet zeker weet waar je passie zit, dan gaan we met je in gesprek om erachter te komen. Heb je een vacature online gezien waar je direct enthousiast van werd? Wacht dan niet te lang met solliciteren. Maak snel je account aan en vul alle benodigde informatie in. We stellen je ook nog een paar vragen om er zeker van te zijn dat je een match bent. Upload je sollicitatiebrief, solliciteer en ons uitzendbureau in Zoetermeer doet de rest. Zodra wij meer horen, hoor jij dat ook! En dit doen we net zolang tot jij een nieuwe baan hebt gevonden.

 

Gegarandeerd een nieuwe baan in omgeving Zoetermeer

Als er iets is dat we graag doen vanuit ons uitzendbureau in Zoetermeer, is het wel jou aan een nieuwe baan helpen. Maar we hebben niet alleen vacatures in Zoetermeer voor je beschikbaar, maar ook nabij deze fijne plaats. Van werken in Pernis Rotterdam, Schiedam, Ridderkerk tot Kinderdijk, het behoort allemaal tot je mogelijkheden! Laat ons dus niet alleen weten wat je zoekt, maar ook waar je het zoekt en dan gaan we voor je aan de slag.

Vacatures in Zoetermeer

Bestuursecretaresse

Als bestuurssecretaresse lever je een belangrijke bijdrage, je werkt immers dichtbij het bestuur. In deze functie zorg jij ervoor dat het college van burgemeester en wethouders optimaal gefaciliteerd wordt en de handen vrij heeft om goed in te spelen op de behoeften die in de stad leven. Jij zet jouw organisatietalent in voor het ontzorgen van de leden van het college van B&W. Je werkt nauw samen met het college, de ander secretaresses in het team, de bestuursadviseurs en de ambtelijke organisatie. Zo wordt de optimale support van het college gegarandeerd. Je zorgt voor: • agendabeheer, correspondentie en het plannen van afspraken; • het doornemen van de agenda van de week met de bestuurder; • telefoonbehandeling, verzoeken aannemen en algemene informatie verstrekken; • ontvangst en begeleiding van bezoekers; • organiseren en voorbereiden van vergaderingen en bijeenkomsten in samenwerking met de afdeling; • proactief signaleren en communiceren van zaken waar het bestuur, directe collega’s en de organisatie van op de hoogte moeten zijn; • het meedenken over het werkproces en bijhouden van ontwikkelingen in het eigen vakgebied.

SOLLICITEER
Bekijk
Zoetermeer
33 - 40+ uur
Tijdelijk dienstverband

IT Traineeship

''Toen ik gestopt was met mijn studie liep ik vast. Tot ik de IT Traineeship bij deze opdrachtgever tegenkwam. Deze fijne club mensen hebben mij alles geleerd op het gebied van IT. Suf? Helemaal niet. Ik weet nu hoe ik grootschalige projecten kan draaien.” Tijdens jouw IT Traineeship zul je aan de slag gaan met een mooi ontwikkelingstraject waarin je volledig wordt klaargestoomd naar de rol van IT-consultant op HBO-/WO niveau. Wat dit precies inhoudt? Een IT-consultant geeft advies aan bedrijven betreft digitale werkprocessen en helpt daarbij! Je leert hoe je een boodschap overbrengt, hoe je met collega’s en opdrachtgevers communiceert en hoe je de allerbeste presentaties bouwt. Jij begrijpt straks precies hoe een organisatie werkt, van werkvloer tot management. Daarnaast leer je proactief te zijn en je tijd goed te verdelen. Je komt terecht in een hechte en ambitieuze organisatie. Twijfel je of het bedrijf bij je past of heb je nog ergens vragen over? Stuur mij een appje of bel mij op: 0681033588.

SOLLICITEER
Zoetermeer
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

Service monteur

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de buitenlucht? Als Service Monteur van de ondergrondse vuilnisbakken krijg je bij Sulo precies dat! Je werkt 40 uur per week in het levendige Zoetermeer. Een gemiddelde werkdag houdt in dat je helpt met de controle en het onderhoud van de ondergrondse afvalsystemen. Dit betekent elke dag weer een nieuwe klus in een andere omgeving! Solliciteer nu en geef je carrière een duurzame draai. We kijken uit naar jouw talent en ambitie bij Sulo!

SOLLICITEER
Zoetermeer
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Productiemedewerker - laboratorium

Ben jij nauwkeurig en vind je het leuk om fijn precisiewerk uit te voeren? Lijkt het jou leuk om als Productiemedewerker lab bij Timing uitzendbureau in Zoetermeer te werken? In een klein maar gezellig team sta jij aan de basis van innovatieve technologie. Je werkplek is vergelijkbaar met een laboratorium, waar je met aandacht voor detail en uiterste precisie aan de slag gaat met het meten van testcomponenten. Jouw werkdag ziet er als volgt uit: Je start met het voorbereidende werk zoals het sorteren en wegen van potjes, die je vervolgens labelt. Daarna pak je de weeglepel, en ga je aan de slag in het lab. Hier weeg je met uiterste nauwkeurigheid zeer kleine hoeveelheden testcomponenten af. Dit is een secuur werkje, dus aan het einde van de dag heb je echt iets om trots op te zijn! Ben jij die gedetailleerde collega die we zoeken, en heb je goede kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal? Woon je in Zoetermeer of omgeving, en zit je vol met energie om je in te zetten voor je werk? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken! Vertrouw op jezelf en pak deze kans! Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Productiemedewerker lab!

SOLLICITEER
Zoetermeer
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Reachtruckchauffeur

Als Reachtruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en beheren van het magazijn, zodat alles soepel verloopt. Heb je zin om ons team te versterken? LET OP! DEZE FUNCTIE BESTAAT SLECHTS 30% VAN REACHTRUCKEN! De overige 70% omvat algemene logistieke werkzaamheden. Jouw dagelijkse taken omvatten onder andere: - Controleren van binnenkomende goederen - Klaarzetten van orders - Uitgifte van goederen - Zorgen voor orde in het magazijn - Bijhouden van de voorraad - Reachtrucktaken - Laden/lossen van containers

SOLLICITEER
Zoetermeer
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Heb je nog vragen?

Timing Zoetermeer
Dublinstraat 24-26
2713 HS Zoetermeer
088 506 30 49

 

 

 

 

 

 

 

Image