Timing Uitzendbureau in Delft

Image
Ga naar alle vacatures delft

Werken in het centrum van Delft

Delft is zo’n ideale stad. Ideaal voor een dagje uit vol met cultuur en bezienswaardigheden. Ideaal voor een shopping spree. Ideaal om het op te gaan … het is zo’n stad waar je nooit meer wilt vertrekken als je eenmaal gesetteld bent. Daarom gaat ons uitzendbureau in Delft jou helpen met het vinden van een nieuwe baan. Dit doen we trouwens vanaf de Joseph Ledelstraat in Den Haag. Ben jij ook zo’n fan van online vacatures afstruinen? Wij ook! Daarom hebben we een online vacaturebank.

 

Vind jouw droombaan in Delft

Iedere vacature in Delft die we hebben, staat op deze online vacaturebank. Als basis kun je zelf je branche, regio en stad kiezen. Vervolgens kun je nog verder filter. Misschien zoek je wel een administratieve functie voor een tijdelijk dienstverband op MBO niveau. Of een fulltime baan in de productie tijdens reguliere werktijden. Het kan allemaal! En als je ook nog even de tijd neemt om je persoonlijke eigenschappen in te vullen, gaat ons uitzendbureau in Delft zeker de perfecte baan voor je vinden. Zo zorgen we er namelijk voor dat je niet alleen wat betreft kwaliteiten en ervaring perfect aansluit op een vacature, maar ook wat betreft karakter. Niets vervelender dan om als introvert omringd te zijn door extraverte mensen, of om als liefhebber van structuur ergens op een ongestructureerd kantoor te komen.

 

Solliciteren via ons uitzendbureau in Delft

Zodra je dé baan bent tegengekomen hebben wij maar één advies: solliciteer direct! Hoe sneller je solliciteert, hoe sneller ons uitzendbureau in Delft alles kan doorsturen, hoe sneller jij een reactie ontvangt. Dus maak een account aan, vul de gegevens in en upload je CV en motivatie.

 

Gegarandeerd een nieuwe baan in omgeving Delft

Er zijn natuurlijk meer plekken rondom Delft waar je terecht kunt als het gaat om uitvoerend werk. Ook hier kunnen we je bij helpen! Van werk vinden in Delft, Den Haag, Poeldijk of Maasland – het is allemaal mogelijk. Wat je ook kiest, weet dat wij hoe dan ook alles op alles voor je gaan zetten om een perfecte match te vinden.

Vacatures in Delft

Receptie coördinator - Delft Campus

Als locatiemanager bij het bruisende Delft-Campus ben je de drijvende kracht achter een vloeiende coördinatie van de Hospitality-activiteiten van de gehele locatie. Je stuurt onder andere een team van twee receptioniste en twee cateringmedewerkers aan. Denk hierbij aan het voeren van bezetting/roosterindeling. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor veel operationele taken. Hierbij ben jij centraal aanspreekpunt voor iedereen binnen de Campus Delft waaronder medewerkers, sollicitanten, zakenrelaties en bezoekers. Ook ben jij aanspreekpunt voor alle externe contacten zoals; leveranciers, cateringbedrijven en andere partners. Met jouw sterke leiderschap en gestructureerd werken zorg jij ervoor dat alles soepel verloopt. Past procesmatigheid en rust behouden in stressvolle situaties bij jou? Durf jij de stap te nemen in dit vier verdiepingen tellend pand? Solliciteer dan direct en ga de uitdaging aan!

SOLLICITEER
Bekijk
Delft
25 - 32 uur
Part time

Logistiek Medewerker bij PostNL

Leuke parttimebaan voor 24 -32 uur per week! Bij PostNL kan je direct aan de slag! Je hebt hier geen relevante ervaring en opleiding voor nodig! Heb je interesse in deze functie? Neem dan meteen contact met ons op! Wat ga je doen? Bij dit PostNL Pakketten distributiecentrum zijn drie verschillende functies: Runner: Het innemen van pakketten die niet juist zijn. Pakketten uitlopen die hersteld zijn. Informatie overbrengen naar chauffeurs die bepaalde acties nog moeten doen. Werktijden zijn van 06:00 uur tot 13:00 uur maandag tot en met zaterdag Inname: Het innemen van pakketten die terugkomen van de chauffeurs. Het opruimen van bakjes, scanners en rolcontainers. Werktijden zijn van ongeveer 14:00 uur tot 22:00 uur maandag tot en met zaterdag. Lola: Het laden en lossen van trailers dit zijn volle en lege rolcontainers. Opruimwerkzaamheden in en rond het depot. Werktijden zijn van 7:00 tot 15:00 of van 09:00 tot 17:00 maandag t/m vrijdag

SOLLICITEER
Den hoorn zh
17 - 24 uur
Part time

Elektromechanisch monteur

Op deze uiteindelijk vaste werkplek stel je radar systemen samen, die bijdragen aan functionaliteit en veiligheid in zowel luchtvaart als veel meer. Nieuwsgierig naar veel meer? Neem nu contact op met onze Demi of Toni.

SOLLICITEER
's-gravenhage
33 - 40 uur
Full time

Logistiek medewerker - DHL

Zit jij vol energie en hou je van aanpakken? Wil je onderdeel zijn van een vrolijk team? Word dan onze nieuwe Logistiek Medewerker voor DHL in het bruisende Den Haag. Spoedig zoeken we iemand zoals jij! Iemand die ons team voor 15 uur per week komt versterken en echt wat wil toevoegen. Zorg jij ervoor dat de pakketten op de juiste plek komen en de voorraad altijd klopt? Misschien ben jij wel onze nieuwste aanwinst!
SOLLICITEER
S-gravenhage
9 - 16 uur
Part time

Chauffeur C

Muziek aan en gaan! Hoe ziet jouw dag als chauffeur eruit in de drankenindustrie? Je werkdag begint om 06:00/08:00 uur, maar je komt iets eerder om nog gezellig een kopje koffie te drinken met je collega’s en even bij te kletsen. Vervolgens begin je samen met jou collega met het inladen van je vrachtwagen, dit doe je met behulp van een pompkar. Met de scanner en de benodigde papieren ga jij op pad. In totaal ga je langs 10 tot 16 locaties. Op locatie pak je de scanner erbij en leg je goed vast wat je zojuist geleverd hebt. (soms met bijrijder). Het zijn dagelijks hele zwaardere ritten, waarbij je grote fusten moet afleveren in kelders van de binnenstad van Den Haag, Utrecht en Rotterdam,. Na een succesvolle werkdag keer je terug naar het magazijn waar je met je collega’s verantwoordelijk bent voor de afrondende werkzaamheden. Denk hierbij aan de vrachtwagen leegmaken, kleine schoonmaakwerkzaamheden en de kratten sorteren.
SOLLICITEER
Delfgauw
17 - 24 uur
Full time