Vakantiewerk in jouw buurt

Is het al vakantie? Bijna! Maar eerst even geld verdienen. Vind vakantiewerk bij jou in de buurt. Idee: solliciteer samen met je vrienden!

Image

Waar werk jij voor deze zomer?

Je rijbewijs? Die vakantie in Griekenland? Nieuwe sneakers? Of sta je het liefst elk weekend op een festival? Wij hebben in ieder geval dé zomerbaan, bijbaan, of de vakantiebaan die jij zoekt. Dan sta je binnen no-time met je rijbewijs in handen. Nieuwe sneakers te passen. Griekenland onveilig te maken. Of helemaal los te gaan op al die festivals.

 

Lekker verdienen!

Bij ons krijg je ELKE week uitbetaald, wij herhalen ELKE week. Lekker toch?!

Solliciteer direct in 5 stappen!

Vakantiewerk gevonden dat je leuk lijkt? Klik op ‘Solliciteer direct’, volg de vijf stappen en je maakt gelijk gratis een account aan. Die vakantiebaan heb je dus zo te pakken. Zo komen die vakantie, sneakers, festivals, of die auto al heel dichtbij!

Image

Altijd vakantiewerk bij jou in de buurt. Altijd. 

Wij snappen wel dat je niet lang onderweg wilt zijn naar je vakantiebaan. Daarom hebben wij altijd vakantiewerk bij jou in de buurt. Altijd. Check snel de vakantiebanen bij jou in de buurt! 

Staat jouw stad, dorp of regio er niet tussen? Niet getreurd! Klik dan snel via het menu op ‘Vacatures’. Zoek in de zoekbalk op jouw woonplaats en de gewenste reisafstand. De resultaten kun je gemakkelijk filteren, bijvoorbeeld op het soort dienstverband: ‘vakantiewerk’. Maar ook op werktijden, aantal werkuren en vakgebieden.

Vakantiewerk in jouw provincie:

Vakantiewerk waar je wat aan hebt

Vakantiewerk staat trouwens ook nog eens heel goed op je CV. Mooi meegenomen die werkervaring! Wellicht blijf je na de zomer zelfs plakken en wordt het je bijbaan in plaats van je vakantiebaan. En vaak houd je er ook nog een nieuw stel vrienden aan over.

Image