timing-uitzendteam-hoofdkantoor.jpg

Uitvoerend werk smarter maken 

Samen staan we voor een uitdaging. Uitvoerend werk zal de komende jaren flink veranderen. Gevestigde businessmodellen en carrièrepaden worden op z’n kop gezet en alles wordt smart. Door de automatisering verandert ook de manier waarop we werken. Computers en robots nemen delen van ons werk over, waardoor taken verdwijnen en banen veranderen. Dat is tenminste de voorspelling. Want wat de toekomst precies voor ons in petto heeft, is niet te voorspellen. Eén ding is wel zeker, de verandering blijft. We kunnen er dus maar beter klaar voor zijn.

Innoveren begint met doen 
Innoveren is dus noodzakelijk, anders doe je straks simpelweg niet meer mee. We moeten ons eigen bestaan hacken en vernieuwen. Niet dagenlang vergaderen, maar gewoon beginnen. Voor ons begint innoveren met doen. Logisch, want doen zit in onze genen. Wij geloven al 25 jaar in de kracht van bedrijven en mensen die doen.

Hoe kunnen we klanten en flexkrachten hierbij helpen? 
Wij zien onszelf niet meer als die traditionele leverancier van uitvoerend personeel. Met slimme innovaties en de nieuwste technieken willen we onze klanten en flexkrachten helpen uitvoerend werk en alles er omheen makkelijker, sneller en slimmer te maken. Smarter dus. Want alleen zo blijven onze klanten concurrerend en onze flexkrachten goed inzetbaar in een steeds flexibeler en smart wordende wereld.

En eerlijk is eerlijk. We vinden dat als bedrijven en werknemers moeten vernieuwen, wij zelf de eerste moeten zijn. Daarom zijn wij alvast begonnen. Wij doen. Start met doen en maak hieronder een afspraak.