Wouter Witzel vacatures

Image
Ga naar alle vacatures Wouter Witzel vacatures

Wil jij werken bij Wouter Witzel?

Technisch Productiemedewerker Rubber

Als Technisch productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het maken van de vlinderkleppen waar Wouter Witzel bekend om staat. Omdat de producten aan de strengste kwaliteits- en duurzaamheidseisen voldoen zijn wij op zoek naar een nauwkeurige werker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor kwaliteit. Daarnaast werk je graag in teamverband en heb je enige ervaring in de techniek. Je komt te werken in een team op de afdeling Rubber. Op deze afdeling wordt, na het voorbereiden van het huis van de vlinderklep, een rubberen ring in het huis aangebracht door middel van een rubberpers. Als Technisch productiemedewerker op de afdeling Rubber zal je worden ingewerkt op de afdeling werkvoorbereiding en na een inwerkperiode van een aantal weken zal je worden ingewerkt als rubberpersbediende. Bij gebleken geschiktheid is er de mogelijkheid om je verder te gaan ontwikkelen binnen de afdeling en organisatie! Er wordt gewerkt in een 2-ploegensysteem. Werktijden: 06.00-14.30 uur/ 14.30-23.00 uur

SOLLICITEER
Bekijk
Losser
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

CNC Operator

Op zoek naar een functie waar je technische vaardigheden en jouw oog voor detail kan benutten? Wij hebben de perfecte plek voor jou! Met de functie als CNC Operator/Freezer bij Wouter Witzel in Losser, krijg je de kans om een belangrijke rol te spelen in de productie van kleppen en onderdelen. Je bedient en stelt machines in, past programma's aan en controleert de kwaliteit van je werk. Dit doe je 40 uur per week, verdeeld in ploegendiensten. Werkzaamheden die jouw werkdag vullen zijn gevarieerd. Eén ding is zeker: geen enkele dag is hetzelfde. Van het uitvoeren van taken op je gidskaart tot het oplossen van eventuele problemen. Je houdt de werkomgeving schoon en werkt aan wederzijds respect met je collega's en managers. Je advies wordt op prijs gesteld en je helpt in het handhaven van de kwaliteits- en veiligheidsnormen van het bedrijf. Voel je de klik? Solliciteer dan vandaag nog en wordt een belangrijk onderdeel van ons productieteam! Laat ons zien waarom jij dé persoon bent die wij zoeken voor deze functie. Wij wachten op jouw sollicitatie!

Image
SOLLICITEER
Losser
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Waarom werken bij Wouter Witzel?

  • Baan voor langere periode
  • Afwisselende functie in 3 ploegendienst
  • Fijne en goede werksfeer in een groeiend internationaal bedrijf
  • Marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km. enkele reis

Vacatures bij Wouter Witzel

Wouter Witzel is wereldwijd een van de beste producenten van een bijzonder product: vlinderkleppen. Opgericht in 1966 heeft Wouter Witzel inmiddels wereldwijd vooraanstaande klanten en zijn ze actief in zeven markten: van scheepsbouw tot krachtcentrales en van waterbehandeling tot district cooling. Vanuit Oost-Nederland werken tientallen mensen elke dag aan de productie van de hoogwaardige kleppen, die worden gebruikt voor beroemde gebouwen. Wil jij hier werken? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

 

De leukste Wouter Witzel banen bij Timing

Een van de bekendste projecten van Wouter Witzel is de Burj Kalifa in Dubai, maar ook het ijsstadion Thialf in Heerenveen. Ondanks de wereldwijde verkopen van hun producten, is de productie gevestigd in Losser en heeft Wouter Witzel het karakter van een familiebedrijf behouden. Wil jij hier aan de slag als mechanisch operator of CNC operator? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Wouter Witzel werken?

Wil jij jouw werk overal ter wereld tegen kunnen komen en onderdeel worden van een fantastisch team? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures bij Wouter Witzel! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk