Werken bij Van Merksteijn

Image
Ga naar alle vacatures Werken bij Van Merksteijn

Wil jij werken bij van Merksteijn?

Magazijnmedewerker Van Merksteijn

Voor Van Merksteijn International zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers die nauwkeurig kunnen werken, zodat de bestellingen van de klanten compleet kunnen worden afgeleverd . Het gaat om hekwerken en alle toebehoren. Je komt in een groot internationaal (familie)bedrijf te werken waar hard gewerkt wordt en waar een goede werksfeer voorop staat!

SOLLICITEER
Bekijk
Almelo
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Technisch Operator Van Merksteijn

Voor Van Merksteijn International zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die over een goede werkmentaliteit beschikken. Je komt in een groot internationaal (familie)bedrijf te werken waar hard gewerkt wordt en waar een goede werksfeer voorop staat! Als operator ben je werkzaam aan een machinelijn waarbij je verantwoordelijk bent voor alle voorkomende werkzaamheden aan die lijn.

Image
SOLLICITEER
Almelo
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Medewerker Lasmachine Van Merksteijn

Als productiemedewerker zal je voornamelijk samen met een ervaren operator aan een lasmachine staan waar je samen verantwoordelijk bent voor alle bijkomende werkzaamheden op die plek. Het is de bedoeling dat je middels training-on-the-job zelf na verloop van tijd zelfstandig in staat bent om de lasmachines draaiende te houden, storingen op kunt lossen en de machine om kunt bouwen voor hekken met andere specificaties

Image
SOLLICITEER
Almelo
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Productiemedewerker Van Merksteijn

Voor Van Merksteijn International zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die over een goede werkmentaliteit beschikken. Je komt in een groot internationaal (familie)bedrijf te werken waar hard gewerkt wordt en waar een goede werksfeer voorop staat! Als productiemedewerker zal je voornamelijk aan een machinelijn staan waar je verantwoordelijk bent voor de bijkomende werkzaamheden op die plek.

Image
SOLLICITEER
Almelo
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Heftruckchauffeur Van Merksteijn

Voor Van Merksteijn International zijn wij op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs die over een goede werkmentaliteit beschikken. Je komt in een groot internationaal (familie)bedrijf te werken waar hard gewerkt wordt en waar een goede werksfeer voorop staat! Werkzaamheden bestaan onder andere uit: - laden en lossen van vrachtauto's; - aanvullen van de voorraad binnen de fabriek; - voorraad hekwerken tellen en bijhouden; - inzetbaar voor alle voorkomende werkzaamheden op het terrein die met een vorkheftruck moeten worden verricht; - voorkomen en signaleren van defecten aan de vorkheftruck; - onderhouden en schoonhouden van de vorkheftruck volgens de checklist; - schoonmaken en -houden van het werkterrein.

Image
SOLLICITEER
Almelo
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Waarom Van Merksteijn?

  • Flexibele werktijden (werken in ploegen)
  • Prima salaris volgens de cao Metaalbewerkingsbedrijf
  • Kans op een vast contract
  • Open en no nonsense cultuur

Dit is waarom jij bij Van Merksteijn wilt werken! 

Van Merksteijn International is één van de grootste producenten van wapeningsproducten en hekwerkpanelen ter wereld. Ze willen altijd meer, en continu, aandacht besteden aan de kwaliteit van processen en daarmee de producten, de arbeidsomstandigheden binnen Van Merksteijn en de bijkomende milieueffecten. Hetzelfde geldt voor duurzaamheid. Van Merksteijn International is vastbesloten om te voldoen aan de behoeften van vandaag, zonder afbreuk te doen aan de behoeften van toekomstige generaties.

Van Merksteijn International is een echt familiebedrijf. Op deze manier wordt er dagelijks zaken gedaan met relaties over de hele wereld.

Van Merksteijn heeft bijvoorbeeld vacatures in Almelo en Vriezenveen. Iets voor jou? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App. Je kunt natuurlijk ook andere technische vacatures bekijken. 

"Bij Van Merksteijn werken is het ongedwongen werken, naast mijn 40 urige werkweek volg ik ook nog een opleiding voor logistiek medewerker via Timing."

Remco Felix, Productiemedewerker Expeditie
Image

Woohoo! Er is weer volop werk