Veco Zuivel

Image

Wil je werken bij Veco Zuivel?

Operator Productie

Ben jij op zoek naar een boeiende baan vol verantwoordelijkheden en uitdagingen? Een baan waar je écht verschil maakt? Word onze nieuwe Operator Productie bij Veco Zuivel B.V.! Je speelt een sleutelrol in ons team en draagt bij aan de productie van topkwaliteit zuivelproducten.

SOLLICITEER
Bekijk
Zeewolde
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Productie / Logistiek medewerker

Ben jij op zoek naar een boeiende baan vol verantwoordelijkheden en uitdagingen? Een baan waar je écht verschil maakt? Word onze nieuwe Logistiek / Productie medewerker bij Veco Zuivel B.V.! Je speelt een sleutelrol in ons team en draagt bij aan de productie van topkwaliteit zuivelproducten.

SOLLICITEER
Zeewolde
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Assistent Operator

Ben jij de enthousiaste en verantwoordelijke persoon die wij zoeken? Voel jij je thuis in een dynamische omgeving waar kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan? Pak dan je kans! Word onze nieuwe Assistent Operator bij Veco Zuivel B.V. in Zeewolde! Samen met ons gedreven team maak je het mogelijk om topkwaliteit zuivelproducten te produceren die in bijna elke supermarkt terug te vinden zijn. Een uitdagende functie waarbij je écht een verschil maakt!

SOLLICITEER
Zeewolde
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

Operator Verpakken

Ben jij op zoek naar een boeiende baan vol verantwoordelijkheden en uitdagingen? Een baan waar je écht verschil maakt? Word onze nieuwe Operator Verpakken bij Veco Zuivel B.V.! Je speelt een sleutelrol in ons team en draagt bij aan de productie van topkwaliteit zuivelproducten.

SOLLICITEER
Zeewolde
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

Productiemedewerker

Ben jij op zoek naar een boeiende baan vol verantwoordelijkheden en uitdagingen? Een baan waar je écht verschil maakt? Word onze nieuwe Productiemedewerker bij Veco Zuivel B.V.! Je speelt een sleutelrol in ons team en draagt bij aan de productie van topkwaliteit zuivelproducten.

SOLLICITEER
Zeewolde
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

Wie is Veco zuivel?

Veco Zuivel staat bekend als producent van dagverse zuivelproducten, die onder private-label worden geleverd aan supermarkten in heel Nederland. Het bedrijf verwerkt diverse melkstromen, waaronder BLK, Bio en PlanetProof, tot een assortiment van producten zoals melk, karnemelk, yoghurt, boter, room en kwark. Deze producten worden geproduceerd met behulp van een geavanceerd en geautomatiseerd proces, maar bovenal dankzij de passie, kennis, kunde en inzet van het team van Veco Zuivel.

Waarom werken bij Veco zuivel?

  • Een prettige werkomgeving waarin samenwerken centraal staat in een gezellig familiebedrijf.
  • Een salaris conform de Zuivel CAO.
  • Gratis zuivelproducten in de kantine
  • Ploegentoeslag
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Ruimte voor eigen inbreng
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer

Binnen Veco Zuivel hebben we verschillende functies. Denk aan Assistent productie, Machinebediende dagvers, Operator productie/ vulafdeling, Orderverzamelaar en Medewerker Expeditie.

Image
Image

Woohoo! Er is weer volop werk