Timberland vacatures

Image
Ga naar alle vacatures Timberland vacatures

Wil jij werken bij Timberland?

Waarom werken bij Timberland?

  • Zowel fulltime- als parttime-banen
  • Mooie korting op alle Timberland-artikelen
  • Grote kans op een vast dienstverband
  • Genoeg doorgroeimogelijkheden, haal bijv. gratis je heftruckcertificaat!
  • Je mag vrijwilligerswerk onder werktijd verrichten
  • Timberland stond meerdere keren in de top 10 beste werkgevers
  • Overwerken? Timberland vergoed wel €10,- voor een goede maaltijd!

Vacatures bij Timberland

Timberland is ’s werelds meest bekende outdoor merk. Naast de bekende grote, gele schoenen maakt Timberland op dit moment boots, schoenen, kleding en andere benodigdheden die comfortabel zijn én die robuust genoeg zijn om het hele jaar te dragen. Ga jij aan de slag bij Timberland? Dan kom je te werken in één van de meest innovatieve distributiecentra van Europa, gevestigd in Almelo. Hier zorgen dagelijks zo'n 180 medewerkers voor de bevoorrading van hun eigen retail winkels, groothandels, distributeurs en webshops in Europa. Wil jij hier werken? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

 

De leukste Timberland banen bij Timing

De afgelopen jaren heeft Timberland meerdere keren top 10 posities behaald in wereldwijde ranglijsten van meest innovatieve bedrijven én voor de beste organisaties om voor te werken (best workplaces). Een mooi bewijs daarvan is het vrijwilligerswerk-project van Timberland. Elke medewerker mag per jaar 1 tot 5 dagen, afhankelijk van hoeveel uren je werkt, betaald vrijwilligerswerk doen in de omgeving. Maar ze blijven groeien en daarom zijn er regelmatig vacatures bij Timberland! Bij Timing hebben we bijvoorbeeld Timberland vacatures als heftruckchauffeur (haal kosteloos je certificaat!) en magazijnmedewerker.

 

Bij Timberland werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Timberland? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures bij Timberland! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App. 

Image

Woohoo! Er is weer volop werk