Saint-Gobain

Image
Ga naar alle vacatures Saint-Gobain

Wil jij werken bij Saint-Gobain?

Operator (3-ploegen)

Wil jij opgeleid worden tot of ben jij een ervaren Operator en vind je het fijn om in ploegen te werken? Dan hebben wij de baan voor jou! Wat ga je doen als Junior Operator? Je gaat slijpschijven produceren die voldoen aan de kwalitatieve en kwantitatieve normen van de organisatie. Als Junior Operator bouw je onder begeleiding een beperkt aantal machines, daarnaast stel je deze in en kun je de machines zelf bedienen. Als beginnend Operator werk je in teamverband met één of meerder (Senior) Operators.

SOLLICITEER
Bekijk
Eibergen
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Waarom werken bij Saint-Gobain?

  • Er heerst een goede werksfeer.
  • Je werkt samen met fijne/gezellige collega's.
  • Er zijn doorgroeimogelijkheden. 
  • Daarnaast zijn er bij Saint-Gobain goede arbeidsvoorwaarden. 

"Het werk past bij mijn voorkeuren, machine bedienen ook. Er is een goede sfeer, leuke collega's!"

Flexkracht bij Saint-Gobain
Image

Vacatures bij Saint-Gobain

Saint-Gobain ontwerpt, produceert en distribueert materialen en oplossingen die het comfort van ons allemaal en de toekomst van iedereen verbeteren. Saint-Gobain-producten zijn overal in ons dagelijks leven te vinden: van thuis tot op kantoor, in auto's en infrastructuur, en hoogwaardige materialen voor de gezondheidszorg en vele industriële toepassingen. Wat hen onderscheidt, is de aanpak van Saint-Gobain. De Groep streeft ernaar om te voldoen aan de individuele eisen van vandaag op het gebied van comfort, prestatie, veiligheid en esthetiek. Het is ook bedoeld om de collectieve uitdagingen van de toekomst aan te gaan, van bouwen tot duurzame mobiliteit, van bevolkingsgroei tot klimaatverandering. 

Op deze manier blijft Saint-Gobain de geschiedenis schrijven van een bedrijf dat meer dan 350 jaar teruggaat en dat nu meer dan 171.000 werknemers heeft met meer dan 100 nationaliteiten, die er trots op zijn om wereldwijd geweldige leefomgevingen te helpen creëren door middel van industrie en distributie. bedrijven en het dagelijkse leven voor iedereen verbeteren.

Saint-Gobain is constant bezig met innoveren om leefruimtes wereldwijd comfortabeler, kostenefficiënter en duurzamer te maken. De oplossingen van Saint-Gobain variëren van zelfreinigende ramen en fotovoltaïsch glas tot slimme isolatiesystemen, watervoorzieningssystemen en distributie van bouwmaterialen.

 

Banen bij Saint-Gobain

Wil jij een job bij Saint-Gobain? Dat kan! We hebben volop banen bij Saint-Gobain. Je komt te werken in een hecht team met gezellige collega's. Werken bij Saint-Gobain betekent dat jij een belangrijke bijdrage levert aan de wereld en aan jouw eigen toekomst. Ook doorgroeien binnen Saint-Gobain is mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een opleiding tot operator.

 

Bij Saint-Gobain werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Saint-Gobain? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk