Remeha

Image
Ga naar alle vacatures Remeha

Wil je werken bij Remeha

Technisch Klantadviseur

Boost de toekomst van verwarmingstechniek als Technisch Klantadviseur in Apeldoorn! Je draagt bij aan onze missie: comfortabele en energiezuinige warmte voor iedereen. Ons team? Dynamisch, hecht en gemotiveerd om elke dag onze klanten de beste service te bieden. De sfeer? Oprecht en open, met een gezonde dosis humor. Jij tilt ons team naar een hoger niveau met jouw technische kennis en klantgerichtheid. Maak jij het verschil? Solliciteer dan direct!

SOLLICITEER
Bekijk
Apeldoorn
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Magazijnmedewerker

In de productiehal van Remeha worden alle ketels in elkaar gezet. Logistiek heeft de belangrijke taak om ervoor te zorgen dat deze productie vloeiend doorloopt. Hier kom jij dus om de hoek! Verschillende logistieke werkzaamheden worden hierbij uitgevoerd en op alle plekken kan jij komen te staan. Een aantal voorbeelden zijn: - Je helpt bij het direct bevoorraden van de productielijnen. - Met behulp van een elektrische pallet truck verzamel je met een scanner orders. - Je verzamelt met een treintje kleinere orders door middel van het Pick2Light systeem van Remeha. Hierbij licht het schap op waar je heen dient te gaan zodat jij op gemakkelijke manier de juiste producten vindt. - Je helpt bij verzending om ervoor te zorgen dat alle orders tijdig de hal uitgaan. Oftewel, je kunt je op heel veel manieren ontwikkelen binnen Remeha! Zie jij je hier al werken en heb je meer interesse in de vacature? Solliciteer dan direct via deze vacature en dan nodigen wij je binnenkort uit voor kennismaking op locatie waarbij je een uitgebreide rondleiding krijgt.

SOLLICITEER
Apeldoorn
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Wie is Remeha?

Remeha is een Nederlandse producent van centrale verwarmingsproducten voor de woning- en utiliteitsbouw en heeft ruim 500 medewerkers. Werken bij Remeha betekent meebouwen aan een duurzame wereld. Daarvoor hebben zij meerdere wegen die leiden naar een succesvolle energietransitie. Een wereld vol innovatie. Stap in de wereld van Remeha en maak kennis met hen én hun vacatures. Want zij maken maar al te graag kennis met jou.

Hun grootste succesfactoren zijn gemotiveerde medewerkers. Zij geloven in jullie kracht. Ze maken daarom maar al te graag kennis met creatieve en gedreven professionals. In de productiehal wordt dit direct duidelijk. Alles is slim ingericht en de werkomgeving is netjes en schoon. Hun medewerkers zijn essentieel voor het bedrijf. 

 

""Ik vind het werken bij Remeha heel leuk omdat het afwisselend werk is en we werken in een leuk team"."

Waarom zou je bij Remeha moeten werken ?

  • Internationaal, onderdeel van de BDR Thermea Group
  • Jij verdient het beste, goede arbeidsvoorwaarden
  • Persoonlijke groei, Ruimte om jezelf door te ontwikkelen
  • Ploegentoeslag van 116%
  • Werken in een team van enthousiaste collega’s