Remeha

Image
Ga naar alle vacatures Remeha

Wil je werken bij Remeha

Technisch Klantadviseur

Boost de toekomst van verwarmingstechniek als Technisch Klantadviseur in Apeldoorn! Je draagt bij aan onze missie: comfortabele en energiezuinige warmte voor iedereen. Ons team? Dynamisch, hecht en gemotiveerd om elke dag onze klanten de beste service te bieden. De sfeer? Oprecht en open, met een gezonde dosis humor. Jij tilt ons team naar een hoger niveau met jouw technische kennis en klantgerichtheid. Maak jij het verschil? Solliciteer dan direct!

SOLLICITEER
Bekijk
Apeldoorn
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Trade Marketeer

Als Trade Marketeer bied jij tijdelijke ondersteuning voor het vergroten van de naamsbekendheid, merkbekendheid en merkvoorkeur binnen de groothandel van Remeha. Jouw focus ligt op het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve marketingstrategieën en – plannen, waarbij je nauw samenwerkt met jouw collega’s. Je bent de drijvende kracht achter omni-channel campagnes, activaties en productintroducties., waarbij de klantreis centraal staat. Je hebt een ondersteunende rol waarbij je samen met het team de positie van Remeha in de markt gaat versterken. Taken die verder tot jouw functie behoren zijn: - Optimaliseren van de klantreis voor het verbeter van groei en omzet. - Ondersteunen bij het uitvoeren van het marketingplan d.m.v. ontwikkelen, monitoren en optimaliseren van campagnes. - Het voorbereiden van evenementen en beurzen. - Verantwoordelijk voor sturing, evaluatie op inhoud, tijd, effectiviteit en budget van activiteiten/taken.

SOLLICITEER
Apeldoorn
17 - 24 uur
Tijdelijk dienstverband

Wie is Remeha?

Remeha is een Nederlandse producent van centrale verwarmingsproducten voor de woning- en utiliteitsbouw en heeft ruim 500 medewerkers. Werken bij Remeha betekent meebouwen aan een duurzame wereld. Daarvoor hebben zij meerdere wegen die leiden naar een succesvolle energietransitie. Een wereld vol innovatie. Stap in de wereld van Remeha en maak kennis met hen én hun vacatures. Want zij maken maar al te graag kennis met jou.

Hun grootste succesfactoren zijn gemotiveerde medewerkers. Zij geloven in jullie kracht. Ze maken daarom maar al te graag kennis met creatieve en gedreven professionals. In de productiehal wordt dit direct duidelijk. Alles is slim ingericht en de werkomgeving is netjes en schoon. Hun medewerkers zijn essentieel voor het bedrijf. 

 

""Ik vind het werken bij Remeha heel leuk omdat het afwisselend werk is en we werken in een leuk team"."

Waarom zou je bij Remeha moeten werken ?

  • Internationaal, onderdeel van de BDR Thermea Group
  • Jij verdient het beste, goede arbeidsvoorwaarden
  • Persoonlijke groei, Ruimte om jezelf door te ontwikkelen
  • Ploegentoeslag van 116%
  • Werken in een team van enthousiaste collega’s