Nedcargo vacatures

Image
Ga naar alle vacatures Nedcargo vacatures

Wil jij werken bij Nedcargo?

Waarom werken bij Nedcargo?

  • Werken bij een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in voeding, drank en retail

  • Werken bij een leuk en dynamisch bedrijf

  • De sfeer is goed en informeel

Vacatures bij Nedcargo

Nedcargo is hét transportbedrijf met passie voor voedsel, dranken en retail. Hun missie: een duurzamere transportsector. Wist je dat ze jaarlijks zo’n 2.5 miljard flesjes exportbier verschepen naar binnenlandse en buitenlandse havens? Dit scheelt zo’n 7 miljoen vrachtwagenkilometers! Nedcargo wordt door klanten met een 9 gewaardeerd, dat getuigt van efficiënte dienstverlening van hoge kwaliteit. 

Banen bij Nedcargo

We zijn er bij Timing trots op om banen bij Nedcargo aan te mogen bieden. Niet alleen omdat je komt te werken bij een schitterend logistiek bedrijf, maar ook omdat Nedcargo een fijne werkgever is. Over het algemeen zijn flexkrachten voor langere tijd werkzaam bij Timing en daardoor gezien en gewaardeerd als echte collega’s. Naast dat je komt te werken in een hecht team, krijg je ook alle ruimte om te groeien.

Bij Nedcargo werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Nedcargo? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk