Mosadex vacatures

Image
Ga naar alle vacatures Mosadex vacatures

Bij Mosadex zorg jij er voor dat apotheken op tijd zijn voorzien van de juiste genees- en hulpmiddelen. Jouw werkplek is een van de groothandelsvestigingen in Elsloo of Nieuwleusen. Bekijk hieronder snel de vacatures en solliciteer!

Wil jij werken bij Mosadex?

Waarom werken bij Mosadex?

  • Zowel fulltime-als parttime mogelijkheden
  • Baan voor langere tijd en flexibele werktijden
  • Bovenop een goed salaris ontvang je prima toeslagen 
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km. 
  • Gedachte en belofte van Mosadex: Samen elke dag beter & Goed voor elkaar

"Ik voelde me gelijk op mijn gemak dankzij de leuke collega’s. Dat, samen met de fijne werktijden, zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar het werk ga" - Alina Jonkman, Flexkracht bij Mosadex C.V.

Image

Vacatures bij Mosadex

Mosadex C.V. verzorgt de inkoop, verkoop en distributie van genees- en hulpmiddelen. Vanuit drie vestigingen (Elsloo, Leiden en Nieuwleusen) beleverd de groothandel meer dan 800 zelfstandige apotheken.
'Samen elke dag beter'. Dat is niet alleen een gedachte, het is de belofte van Mosadex. Als leverancier in de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt krijgt die belofte iedere dag opnieuw een gezicht. Samen met Timing flexkrachten zetten de Mosadex professionals zich in voor een beter bestaan van (zorg)consumenten. 
Spreekt jou dit aan? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

 

De leukste Mosadex banen bij Timing

De flexibele werktijden en goede sfeer worden als meest voorname reden aangedragen om bij Mosadex te werken. Goed nieuws: Mosadex blijft groeien en daarom zijn er regelmatig vacatures! Ga bijvoorbeeld aan de slag met orderverwerking, controleren van bestellingen of met het inpakken en expeditie. En doe je het goed, dan heb je zo een langer dienstverband in je zak!

 

Bij Mosadex werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Mosadex? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk