Medux vacatures

Image
Ga naar alle vacatures Medux vacatures

Wil jij werken bij Medux?

Waarom Medux?

  • Grootste speler in de branche
  • Door de aantrekkende markt is Medux volop in beweging
  • Jezelf ontwikkelen via werk-leer trajecten
  • Van administratief tot techniek alles is mogelijk

Medux vacatures

Wil je werken bij Medux, de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland? Er zijn verschillende Medux vacatures.  Je kunt als administratief medewerker gaan werken bij Medux, maar er zijn ook vacatures bij Medux in de techniek. Ook zijn er Medux vacatures op het gebied van management en bijvoorbeeld data-entry medewerker. Genoeg keuze in banen bij Medux!

 

De leukste Medux banen en jobs bij Timing

De leukste Medux banen vind je bij Timing! Altijd al willen werken in de zorg? En ben je geïnteresseerd in een baan bij Medux? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We bieden Medux vacatures in verschillende plaatsen in Nederland. Pak die Medux job!

 

Medux vacatures in Nederland

Medux heeft vaak vacatures in Nederland. Er zijnsoms  vacatures bij Medux Utrecht, maar er zijn ook Medux vacatures in Amsterdam. Afhankelijk van jouw vakgebied kun je dus op meerdere plekken terecht voor een baan bij Medux! Je vindt dus vaak een baan bij Medux bij jou in de buurt.

 

Bij Medux werken?

Zorg voor welzijn, in de breedste zin van het woord. Dat is waar Medux voor staat. Medux werkt door haar organisaties samen met veel verschillende partijen. Medipoint en Harting-Bank zijn de belangrijkste organisaties binnen Medux.

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, koop, huur of leen: bij Medipoint kan men terecht met zorgvragen! Medipoint heeft veel kennis van de zorgmarkt en werkt nauw samen met gemeenten, thuiszorgorganisaties en alle zorgverzekeraars. Daarmee is Medipoint uniek in Nederland. Door deze samenwerkingen kunnen we onze klanten goed van dienst zijn, en behandelen we de vergoedingsaanvragen voor onze klanten. Wij doen dat persoonlijk en nemen daarvoor de tijd. Werken bij Medux betekent dat je hieraan mag bijdragen.

Harting-Bank helpt graag – als intramuraal expert binnen Medux. Bij het beheer en onderhoud van Intramurale zorghulpmiddelen, bij de juiste keuze voor nieuwe hulpmiddelen, de financiering, budgettering en het aanmeten van hulpmiddelen voor cliënten. Wij bieden één loket. Wat er ook nodig is en wie het ook betaalt, Harting-Bank biedt hulp. Want dat is wie we zijn en wat we doen: hulpvaardig bij zorg. 

Zoek je werk bij Medux? Zie jij het werken bij Medux (Medipoint of Harting-Bank) wel zitten? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures bij Medux! Zijn er nu geen vacatures bij Medux? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

""Bij Medux is elke dag motiverend!""

Bram Weijs

""Mensen voelen zich weer vrij door de hulpmiddelen die ik lever. Dit brengt een glimlach op hun gezicht en dat is voor mij succes.""

Martin Hinsen
Image

Woohoo! Er is weer volop werk