Aan de bak bij Mepal!

Klaar om je handen uit de mouwen te steken en onderdeel te worden van een enthousiast team? Dan is Mepal de perfecte werkplek voor jou!

Image

Wil je werken bij Mepal?

Orderpicker Mepal parttime

Als orderpicker ben jij de stuwende kracht achter onze leveringen! Je zorgt ervoor dat onze producten klaar zijn voor verzending naar consumenten, detailhandels en webshops. Met behulp van een handscanner verzamel je de producten en zorg je ervoor dat alles netjes klaarstaat voor verzending. Fouten? Niet bij ons! Dankzij de handscanner en jouw nauwkeurigheid worden die tot een minimum beperkt. En maak je geen zorgen, we laten je niet aan je lot over. Onze ervaren collega's staan klaar om je alles te leren wat je moet weten.
SOLLICITEER
Bekijk
Lochem
9 - 16 uur
Part time

Orderpicker Mepal

Heb jij altijd al willen werken in de dynamische wereld van logistiek? Ben jij nauwkeurig en gedreven? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Als orderpicker ben jij de spil in het web van de logistieke operatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verzendklaar maken van orders voor verschillende diverse klanten zoals consumenten, detailhandels en webshops. Met behulp van een handscanner weet jij precies welke producten je moet verzamelen en waar je deze in het magazijn kunt vinden. Door jouw zorgvuldige werk zijn fouten zeldzaam en zorg je ervoor dat alle klanten altijd de juiste producten ontvangen. Eenmaal verzameld, worden de orders door jou afgeleverd bij de inpakafdeling waar ze verder worden verwerkt. Hierbij maak je gebruik van een geavanceerde computersystemen om de juiste producten bij de juiste orders te matchen. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Lees dan snel verder! 🎉
SOLLICITEER
Lochem
9 - 16 uur
Full time

Magazijnmedewerker

Je bent als orderpicker verantwoordelijk voor het bundelen en verzendklaar maken van je orders. Deze orders zijn voor bijvoorbeeld: consumenten, detailhandels of webshops. Het verzamelen van de orders doe je met behulp van een handscanner. Deze geeft aan welke producten je moet verzamelen en in welke schappen je deze kan vinden. Je scant de producten die je pickt en legt deze in de kar. De handscanner houdt bij of je alle producten hebt verzameld. Op deze manier worden weinig tot geen fouten gemaakt. Wanneer de order compleet is lever je deze af op de inpakafdeling. Hier worden alle orders verzameld, ingepakt en verwerkt. Door middel van de computer zie je welke producten bij welke order behoren. Je draait de orderbonnen en stickers uit en zorgt ervoor dat de bestellingen op de juiste manier verpakt worden. Om je werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren word je eerst goed ingewerkt door je collega’s.
SOLLICITEER
Lochem
33 - 40 uur
Full time

Vakantiemedewerker Mepal

🚀 Stap in de wereld van logistiek en word een essentiële schakel in ons team als vakantiemedewerker in de logistiek bij Mepal! 📦 Als jij geniet van het verzamelen van orders en het inpakken van producten, dan is deze functie echt iets voor jou. Met behulp van een handscanner verzamel je producten die daarna klaar staan voor verzending. Maar dat is niet alles, je gaat ook aan de slag op onze inpakafdeling om ervoor te zorgen dat de orders op de juiste manier worden verwerkt. Klinkt dat als muziek in je oren? Lees dan snel verder!
SOLLICITEER
Lochem
0 - 8 uur
Full time

Bijbaan orderpicker Mepal

Als Orderpicker ben je verantwoordelijk voor het bundelen en verzendklaar maken van orders voor consumenten, detailhandels en webshops. Je zal een handscanner gebruiken om producten te verzamelen, te scannen en naar de inpakafdeling te brengen. Hier worden alle orders verzameld, ingepakt en verwerkt. Je zal ook de computer gebruiken om te zien welke producten bij welke bestelling horen, de orderbonnen en stickers uitdraaien en ervoor zorgen dat de bestellingen op de juiste manier worden verpakt. Ben je klaar om je zomer productief te maken en tegelijkertijd te sparen voor je doelen? Solliciteer dan nu voor de functie van Orderpicker bij Mepal en maak deel uit van ons enthousiaste en toegewijde team! 🚀
SOLLICITEER
Lochem
33 - 40 uur
Part time

Kantine medewerker

Zet jij je tanden graag in een veelzijdige baan? We op zoek naar een Facilitair Medewerker Lunchlokaal voor onze klant Mepal. 15 uur per week staan jouw creativiteit en organisatievermogen centraal in een tijdelijke functie. Je zorgt voor een schone en gezellige ruimte. In de ochtend worden alle koffiemachines schoongemaakt en bijgevuld op de kantoren en in de lunchroom. Je zorgt dat het lunchlokaal schoon is en dat voor de pauzes alles klaar staat ; bijvoorbeeld fruit, soep, koffiekannen en servies. Twee keer in de week kunnen de medewerkers 1 stuks gratis fruit nuttigen, jij zorgt dat dit op tijd klaar staat. Na de pauze zorg je dat het servies in de vaatwasser gaat en maak je de lunchroom weer netjes. De werktijden zijn van 08:30 tot 17:00 kan in overleg van afgeweken worden Wordt dit jouw nieuwe tijdelijke uitdaging? Ervaar de gezelligheid van ons team en breng elke werkdag op smaak met jouw enthousiasme. Solliciteer snel en kom ons team versterken!
SOLLICITEER
Lochem
9 - 16 uur
Part time