Gazelle

Image
Ga naar alle vacatures Gazelle

Wil jij werken bij Gazelle?

Klantadviseur Gazelle

In deze rol ben jij het gezicht van Gazelle. Je zorgt ervoor dat bezoekers gastvrij worden ontvangen en graag terugkomen. Je geeft deskundig advies en verstrekt relevante informatie over onze fietsen en het gebruik ervan. Je zorgt ervoor dat de consument de juiste fiets keuze kan maken en je stimuleert hen om over te gaan tot aankoop van een Gazelle. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het winkelbeeld, de styling van het Experience Center en het onderhoud van de fietsen. Openingstijden Experience Center Dieren: Maandag: 09:00 - 17:00 Dinsdag: 09:00 - 17:00 Woensdag: 09:00 - 17:00 Donderdag: 09:00 - 17:00 Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag: 10:00 - 17:00 Zondag: gesloten

SOLLICITEER
Bekijk
Dieren
17 - 24 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Medewerker Spoelkeuken

Wij zijn op zoek naar een medewerker spoelkeuken voor het bedrijfsrestaurant van Koninklijke Gazelle. De werktijden zullen dagelijks zijn tussen 11:30 tot 15:00 uur. Je werkt 3 uur per dag, in totaal 15 uur per week. Die kan in druktes of bijvoorbeeld bij vakanties of ziekte, in overleg meer kunnen zijn. Je start hierbij in de afwas maar zou ook meerdere werkzaamheden kunnen leren in de toekomst. In deze veelzijdige functie werk je samen met ongeveer 4 catering medewerkers. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de catering van ons bedrijfsrestaurant. Dagelijks nuttigen hier vrijwel alle medewerkers van Gazelle de lunch. Na de lunch zorg je ervoor dat alles weer keurig wordt achtergelaten voor de volgende dag. Jij bent het gezicht van het bedrijfsrestaurant! De keuken is voor jou bekend terrein. Naast het voorbereiden van de lunch, ondersteun je samen met je collega’s en je leidinggevende de Facility Manager bij diverse evenementen, georganiseerd bij Gazelle. Voorbeelden hiervan zijn recepties, excursies of de jaarlijkse kerstborrel. Hierbij is het belangrijk dat je affiniteit met mensen hebt en je flexibel inzetbaar bent. Zie jij jezelf terug in bovenstaande? Reageer dan snel!

Image
SOLLICITEER
Dieren
9 - 16 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Waarom werken bij Gazelle?

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Koninklijke Gazelle bestaat al 125 jaar;
  • Je werkt met enthousiaste en hard werkende collega’s;
  • Bij goed functioneren kans op een (vast) contract bij Gazelle;
  • Je gaat werken met innovatieve producten van een hoge kwaliteit;
  • Een groeiende organisatie met oog voor talent en continu bezig is met verdere ontwikkeling van het bedrijf;""Ik ben op dit moment werkzaam als orderpicker bij Koninklijke Gazelle. We hebben een gezellig team dat goed op elkaar is ingespeeld en daarom goed kan samenwerken.""

Flexkracht bij Gazelle

Wie is Gazelle?

Koninklijke Gazelle maakt al meer dan 125 jaar fietsen in het Gelderse Dieren in Nederland. De marktleider in Nederland! Gazelle is een innovatief en snel groeiende organisatie en maakt zo'n 250.000 fietsen per jaar. Dit doen zij met een groep geweldige mensen die elke dag weer met passie en overgave hier aan werken. Het bedrijf en haar medewerkers produceren met trots fietsen van de beste service, vertrouwde kwaliteit en moderne luxe, omdat niets rijdt als een Gazelle.
Banen bij Gazelle

Wil je een job bij Gazelle? Dat kan! We hebben volop banen bij Gazelle. Je komt te werken in een hecht team met gezellige collega's. Waar wacht je nog op? Bekijk snel de vacatures. 

Wil je bij Gazelle werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Gazelle? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk