Fabory

Image
Ga naar alle vacatures Fabory

Wil jij werken bij Fabory?

Orderverzamelaar Fabory

Zelfstandig aan het werk en deel uitmaken van een gezellig team? Wil jij dat geen dag hetzelfde is? Kom werken als orderverzamelaar bij Fabory! Als orderverzamelaar ben je verantwoordelijk voor het gereedmaken van bestellingen voor klanten op verschillende manieren. Tevens word je ingezet bij het opvullen van de verzenddozen (modules) om mogelijke schades aan artikelen tijdens verzending/transport te voorkomen. Pak je de werkzaamheden snel op, dan kan je worden ingezet als troubleshooter om kleine storingen en andere zaken op de afdeling mee op te lossen.

SOLLICITEER
Bekijk
Tilburg
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Heftruck expeditie medewerker Fabory

Als medewerker expeditie kom je in een ervaren team terecht van collega’s die er voor zorgen dat alle zendingen, groot of klein, op tijd en volledig de juiste vrachtauto in gaan. Vanuit alle afdelingen worden er spullen bij jou afgeleverd en in overleg met de afdeling transport zorg jij dat deze spullen op de juiste bestemming komen. Je houdt het overzicht als er meerdere aanvoerstromen gebundeld en verdeeld moeten worden over tientallen uitvoerstromen, je kunt notificaties van andere afdelingen snel oppakken en je durft de verantwoordelijkheid te dragen voor honderden tonnen essentiële bevestigingsmaterialen die de Europese markt opgestuurd worden. Wij zijn op zoek naar jou als de collega met heftruckcertificaat.

Image
SOLLICITEER
Tilburg
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Waarom werken bij Fabory?

    • Je krijgt een goed inwerktraject en betrokken leidinggevenden;
    • Goed bereikbaar op industriegebied Kraaiven in Tilburg;
    • Afwisselende werkzaamheden over meerdere afdelingen, dus er is altijd iets nieuws om te leren;
    • Ruimte voor eigen inbreng en goede ideeën.

""Ik werk fulltime bij Fabory op de UPS afdeling. Hier moet je goede productkennis hebben, maar gelukkig werd ik vanaf dag 1 goed ingewerkt en kan ik nu zelfstandig werken. Toch doe je het samen. We zijn echt een team en er hangt een goede sfeer.""

Flexkracht bij Fabory

Wie is Fabory?

Fabory Group is een toonaangevende, internationale groep van technische handelsondernemingen, met ruim 100 vestigingen in 14 landen en een team van 1750 bevestigingsspecialisten. Het hoofdkantoor van Fabory Group is gevestigd in Tilburg, Nederland. In de Benelux is Fabory marktleider in het segment van bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Werken bij Fabory betekent werken in een prettige werkomgeving waarbinnen je als medewerker wordt gewaardeerd en onderdeel bent van het gezellige Fabory team!


Banen bij Fabory

Wil je een job bij Fabory? Dat kan! We hebben volop banen bij Fabory. Je komt te werken in een hecht team met gezellige collega's. Waar wacht je nog op? Bekijk snel de vacatures. 

Wil je bij Fabory werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Fabory? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk