Europastry

Image
Ga naar alle vacatures Europastry

Wil jij werken bij Europastry

Shiftleader

Ben jij de shiftleader die we zoeken in Oldenzaal? Bij een van onze opdrachtgevers, werk je 35,95 uur per week in een functie die op je lijf geschreven is. Heb je ervaring in een leidinggevende rol en ben je een natuurtalent in snel schakelen? Dan is deze functie perfect voor jou!

SOLLICITEER
Bekijk
Oldenzaal
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Productiemedewerker

Wil jij werken in een hard groeiend internationaal bedrijf met doorgroei mogelijkheden? Diensten werken met veel gezellige internationale collega’s waarbij je elke keer nieuwe mensen kan ontmoeten? Wil jij aan de slag in een vijf ploegensysteem en genieten van een weekend van vier dagen? Wil jij direct een contract voor een halfjaar? Kom dan bij Europastry Oldenzaal werken als productie medewerker! In dit dynamische bedrijf zal je samen met je collega’s zorgen dat alle donuts, croissants en Amerikaanse cookies voldoen aan de kwaliteitseisen en het in dozen wordt verpakt Naast onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die je hieronder kan vinden, vinden wij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Bij Europastry kan je doorgroeien tot shiftleader, hefttrucker of BHV’er. Daarnaast bieden wij Nederlandse en Engelse taalcursussen aan! Wil jij ons helpen en klaar voor een “zoete” stap? Solliciteer dan direct via de bovenstaande knop! Wij zullen dan binnen twee dagen contact met je opnemen.

SOLLICITEER
Oldenzaal
33 - 40+ uur
Tijdelijk dienstverband

Machineoperator

Wil jij werken in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en in een bedrijf waarin jij ook mee kunt groeien? Kom dan bij Europastry werken in de functie als operator!

SOLLICITEER
Oldenzaal
25 - 32 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Packing Assistant

Talent with own transport wanted! We are looking for Packing employees for our facility in Oldenzaal. Europastry is all about working together in a diverse and international team. Every day you meet new colleagues and create a winning product. Do you speak English or Dutch? Because safety comes first with us. A workday with us? Sorting and packing fast items, chatting in the meantime: challenging but incredibly enjoyable. Are you interested? This is your chance to be part of Europastry's success story! We hope to welcome you to our team soon!

SOLLICITEER
Oldenzaal
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Productiemedewerker

Wil jij werken in een hard groeiend internationaal bedrijf met doorgroei mogelijkheden? Diensten werken met veel gezellige internationale collega’s waarbij je elke keer nieuwe mensen kan ontmoeten? Gelijk parttime aan de slag met direct een contract voor een halfjaar? Kom dan bij Europastry Oldenzaal werken als productie medewerker! In dit dynamische bedrijf zal je samen met je collega’s zorgen dat alle donuts en croissants voldoen aan de kwaliteitseisen, en dat deze vervolgens in dozen wordt verpakt. Naast onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die je hieronder kan vinden, vinden wij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Bij Europastry kan je doorgroeien als operator, hefttrucker of BHV’er. Daarnaast bieden wij Nederlandse en Engelse taalcursussen aan! Wil jij ons helpen? Solliciteer dan direct via de bovenstaande knop! Wij zullen dan binnen twee dagen contact met je opnemen.

SOLLICITEER
Oldenzaal
17 - 24 uur
Tijdelijk dienstverband

Waarom werken bij Europastry?

  • Starten zonder dat je ervaring in de foodbranche hebt.
  • Volop kansen om het vak te leren. Je wordt door Europastry opgeleid.
  • Werken in een ultra moderne productielocatie.
  • Mensenbedrijf. Collegiaal en met korte lijntjes. 

"Bij Europastry kun je leren en werken tegelijk. Zo heb ik hier al verschillende functies gehad, te weten Operator en Senior Operator. Mijn huidige functie is Manager Packaging, waarbij ik bijvoorbeeld zorg draag voor de verpakkingsafdeling en de output."

Husein - Manager Packaging
Image

Vacatures bij Europastry

Overal zijn mensen dol op de donuts en croissants die jij maakt bij Europastry. Europastry is een internationaal gerenommeerd bedrijf met een solide achtergrond. Sinds 2015 is de locatie in Twente gevestigd. Europastry heeft tientallen jaren ervaring als grote naam in de Europese markt voor donuts, croissants en andere bakproducten. In Oldenzaal combineert Europastry het succes en de ambachtelijke kwaliteit van het Spaanse moederbedrijf met de kennis en ervaring van de bekende bakkerij Grand Duet, welke door Europastry in 2018 is overgenomen.

Banen bij Europastry

Wil je een job bij Europastry? Dat kan! We hebben volop banen bij de Europastry, zoals:

  • Operators (productie & inpak)
  • Logistiek en productiemedewerkers
  • Heftruckchauffeurs
  • Vakantiekrachten

Bij Europastry werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Europastry? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk