Ekro vacatures

Image
Ga naar alle vacatures Ekro vacatures

Wil jij werken bij Ekro?

Waarom werken bij Ekro?

  • Dynamische omgeving
  • Innovatief bedrijf
  • Informele sfeer
  • Gevarieerd werk

"Binnen Ekro zijn er voldoende doorgroei- mogelijkheden. Het is aan jou in hoeverre jij dit kunt bereiken."

Image

Vacatures bij Ekro

Er zijn verschillende vacatures bij Ekro. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als slachter, maar ook als logistiek medewerker of productiemedewerker. Er zijn dus altijd Ekro vacatures voor jou! Je kunt ook 's avonds werken, of overdag, wat jou het beste uitkomt. Pak dus die job bij Ekro!

 

De leukste Ekro banen bij Timing

Timing is er trots op om Ekro banen aan te bieden. Ekro B.V. is een onderdeel van de Van Drie Group. De Nederlandse Van Drie Group is wereldmarktleider in kalfsvlees en nog altijd een bedrijf dat is gebouwd op de beste familietradities. Je werkt dus altijd als team aan één doel: het beste vlees opleveren! Spreekt dit jou aan en ben je niet bang de handen uit de mouwen te steken? Pak dan die Ekro job die bij jou past!

 

Ekro vacatures in Nederland

De producten van Ekro gaan naar de klanten via de verkoopafdeling in Apeldoorn, het verkoopkantoor in Duitsland en via de verschillende agenten in Italië, Spanje, Portugal en Griekenland. In het totaal verwerkt Ekro ongeveer 400.000 kalveren in de locatie in Apeldoorn. Daarom zijn er ook (bijna) altijd vacatures bij Ekro Apeldoorn! Je werkt dan samen met ruim 375 mensen! Samen sta je garant voor de productie van kwaliteitskalfsvlees.

 

Bij Ekro werken?

Zie jij het wel zitten om te gaan werken bij Ekro? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures bij Ekro! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

""Ekro en Timing investeren in hun flexkrachten door diverse opleidings- mogelijkheden te bieden.""

Nick Rutenfrans
Image

Woohoo! Er is weer volop werk