Distrivers

Image

Wil je werken bij Distrivers

Voorlader

Doe mee aan ons spannende werkavontuur, en ontdek hoe je fysieke inspanning kunt combineren met teamwork en plezier! Wij zijn opzoek naar een gedreven en precieze voorlader bij Distrivers in Hoogeveen. Je werk wordt beloond met verse producten, tevreden collega's en nog belangrijker, tevreden klanten. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog!

SOLLICITEER
Bekijk
Hoogeveen
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Industrieel schoonmaker

Industrieel reiniger gezocht! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker schoonmaak. Bij onze opdrachtgever in Emmen is een gloednieuw gedeelte bijgebouwd waar jij onderdeel vanuit kan maken! Ben jij fulltime maar flexibel beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou! De werkdagen zijn elke week wisselend en je rouleert met je collega's de werkzaamheden. Jouw werkzaamheden bestaan uit: - Verzamelen en reinigen van kratten op alle afdelingen; - Het schoonhouden van de spoelkeuken; - Stapelen van schone kratten voor hergebruik op de afdelingen; - Allround schoonmaak taken.

SOLLICITEER
Emmen
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Bezorger zaterdag

Bezorger gezocht voor elke zaterdag in Hoogeveen! Distrivers heeft de perfecte job speciaal voor jou. Werk waarbij je lekker onderweg kan zijn, langs gaat bij +/- 10 verschillende klanten en daarmee maak jij hun dag een beetje beter. Als bezorger bij Distrivers begint jouw werkdag al in de nachten vanaf 03:00, hier ontvang jij uiteraard extra toeslag voor boven op jouw salalis. Ben je naast de zaterdagen ook door de weeks in de avonduurtjes beschikbaar? Geweldig! Wij bieden de kans om je werkzaamheden uit te breiden in de avond uren op een van de verdeel afdelingen in het magazijn. Een dag bij ons? Verwacht een actieve, plezierige werkdag vol variatie. Wacht niet langer, maak deel uit van ons toffe team en zet de eerste stap in je nieuwe avontuur.

SOLLICITEER
Hoogeveen
9 - 16 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Magazijn medewerker avond

🚀 Ben je klaar voor een spannende nieuwe uitdaging? Zet je graag je schouders onder het werk en ben je op zoek naar een lonende job? Dan hebben we iets voor jou! We zijn op zoek naar dynamische, betrouwbare en nauwkeurige teamspelers om ons avondteam te versterken als Magazijn Medewerkers, van 17:00 tot 22:00. 👷 Als Magazijn Medewerker speel je een cruciale rol in ons logistieke proces. Je bent de drijvende kracht die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je taken zijn gevarieerd en uitdagend, waaronder; - Het op de juiste volgorde zetten van bestellingen; - Het beladen en ontladen van vrachtwagens.

SOLLICITEER
Emmen
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Vakantiebaan Distrivers

Ben jij klaar voor een avontuur vol uitdaging en dynamiek deze zomer? Voor Distrivers, een modern distributiecentrum, hebben we fantastische vakantiebanen beschikbaar! Hier ben je het cruciale teamlid die in het magazijn helpt om alles op rolletjes te laten lopen. Hoe meer jij je inzet, hoe meer je bijdraagt aan het succes van het team!

SOLLICITEER
Hoogeveen
9 - 16 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Wat voor werk ga je doen bij Distrivers?

Distrivers magazijn beschikt over meerdere afdelingen, zo is er voor iedereen een gepaste functie binnen het bedrijf. Vind jij het leuk om bestellingen in te pakken, controleren of klaar te zetten voor de chauffeurs? Of ga jij liever op de bus of vrachtwagen om de bestellingen weg te brengen naar verschillende (zorg)instellen in Nederland? Bij Distrivers is het allemaal mogelijk. Er liggen volop kansen om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf. Distrivers is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, dus bekijk snel de vacatures.

 

Waarom werken bij Distrivers?

  • Distrivers bied hulp waar nodig en staat voor de ontwikkeling van alle medewerkers;
  • Door te werken bij Distrivers, werk je mee aan een beter en sneller herstel van de cliënten en patiënten bij verschillende zorginstellingen door heel Nederland;
  • Er is een fijne werksfeer binnen Distrivers;
  • Je komt te werken in een dynamisch team en er wordt goed samen gewerkt;
  • Kans op een contract bij Distrivers na je uitzendperiode bij Timing.

Wie is Distrivers?

Sinds 2007 is Distrivers onderdeel van HANOS. Distrivers levert dagelijks verse maaltijden en andere producten aan honderden zorginstellingen, van verpleeghuizen tot jeugdinrichtingen in Nederland. Met de verse producten van Distrivers dragen zij hun steentje bij voor een beter herstel en gezondere leefstijl van de cliënten en patiënten. Distrivers is gevestigd in Hoogeveen, hier zit het magazijn waar alle orders worden verzameld. Op dit moment zit de keuken in Hoogeveen gevestigd, hier worden alle verse maaltijden worden bereid. Begin 2024 verhuist de keuken van Distrivers naar Emmen en wordt de keuken samengevoegd met Van der Zee.

"Er liggen volop kansen om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf"

Image