Bosch vacatures

Bosch is een wereldwijd toonaangevende technologie- en dienstverlener met een rijke historie van innovatie. Bij Bosch heb je daarom uiteenlopende banen van automotive en elektronica tot energie en gebouwentechniek.

Image

Wil je werken bij Bosch?

HR Administrateur

Wil jij de sleutel zijn tot een soepel draaiende HR-machine in Boxtel en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een wereldwijd team van getalenteerde professionals? Lees dan snel verder! Als HR-Administrateur bij onze opdrachtgever beheer je de personeelsadministratie, inclusief het opstellen van arbeidsovereenkomsten, verwerking van verloning en het bijhouden van personeelsdossiers. Je bereidt tevens diverse HR-gerelateerde documenten voor, zoals salariswijzigingen en verlofaanvragen. Daarnaast fungeer je als het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met HR-vragen, verstrek je tijdig en duidelijk informatie en draag je bij aan HR-rapportage door gegevensinvoer en rapportgeneratie over personeelsverloop en verzuim. Je speelt ook een rol in klantbeheer, zowel in Nederland als in Portugal. Dit betekent dat je incidenteel ook wordt gevraagd op locatie in Portugal te werken, dus reisbereidheid is vereist. De hoofd locatie voor deze functie is in Boxtel. Je zult twee dagen per week op locatie werken, terwijl de overige drie dagen flexibel zijn voor thuiswerk of op kantoor. Je maakt deel uit van een dynamisch team bestaande uit een teamleider, drie salarisadministrateurs en drie personeelsadministrateurs/HRBP-supportmedewerkers. Het team heeft een diverse samenstelling met collega's in de leeftijd van 27 tot 60 jaar. In het team heerst een open cultuur waar ruimte is voor humor. We moedigen een omgeving aan waarin medewerkers uit verschillende landen kunnen samenwerken en waar klantgericht werken hoog in het vaandel staat, vooral binnen het HRBP-domein. Kom aan boord en maak deel uit van ons enthousiaste team bij onze opdrachtgever in Boxtel - waar elke stem telt en jouw talent het verschil kan maken! Solliciteer vandaag nog en laat ons samen bouwen aan een betere toekomst.

SOLLICITEER
Bekijk
Boxtel
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

Elektrotechnisch tijdelijk werk bij Bosch

De afdeling is verantwoordelijk voor drie hoofdgebieden, namelijk facilitair, veiligheid en gezondheid en veiligheid. Onder facilitair verstaan we al het (correctieve en preventieve) onderhoud en investeringen in productieapparatuur, gereedschappen en installaties, maar ook onderhoud (renovatie) en investeringen in het gebouw, gebouwgebonden installaties, inrichting en terrein. We hebben tijdelijke ondersteuning nodig in de vorm van een hands-on elektromonteur. De werkzaamheden kunnen gevarieerd zijn en bestaan uit het verwijderen en vervangen van TL-verlichting door LED-armaturen, het verwijderen van oude noodverlichting of andere onderhoudswerkzaamheden aan het gebouw.

SOLLICITEER
Breda
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

De voordelen van werken bij Bosch

•    Een prettige werkomgeving waarin samenwerken centraal staat.
•    Een goede sfeer in een groeiende organisatie.
•    Je komt te werken in een zeer georganiseerd en overzichtelijk bedrijf, alles is er goed voor je geregeld.
•    De werktijden zijn zeer regelmatig
•    Part time is ook mogelijk 
•    Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer

Over Bosch

Bosch is een internationaal technologisch en dienstverlenend bedrijf. Ze richten zich op veilige en slimmere oplossingen voor mobiliteit, productieprocessen, industriële technieken, energie, gebouwen en consumenten goederen. 

Met vestigingen in meer dan 150 landen is Bosch een globale familie. Hun doel? De kwaliteit van het leven verbeteren. Dat doen ze door in te zetten op duurzaamheid en het combineren van de fysieke en digitale wereld.

Werken bij Bosch

Als Productiemedewerker/Operator speel jij samen met je team een rol in diverse productieprocessen. Hierdoor heb je afwisseling in je werk en is geen dag hetzelfde! 
Het is jouw taak om jouw gedeelte van het productieproces te voltooien. In jouw team stel je het gereed product samen zodat het product op tijd naar de klant kan worden verzonden.
Belangrijk werk voor Bosch!
Daarnaast beschikken de locaties van Bosch ook over uiteenlopende vacatures op afdelingen als Marketing & Communicatie, Logistiek, Administratie en Planning.

Verspreid over Nederland heeft Bosch 10 locaties. 

"Bosch stelt de mens centraal en streeft altijd naar verbeteringen. Dit zoekt Bosch ook in haar partners voor een goede samenwerking. Timing past perfect in dit plaatje omdat Timing ook begrijpt dat de mens de belangrijkste factor is."

Image

Quote van Bosch:

"Bosch stelt de mens centraal en streeft altijd naar verbeteringen. Dit zoekt Bosch ook in haar partners voor een goede samenwerking. Timing past perfect in dit plaatje omdat Timing ook begrijpt dat de mens de belangrijkste factor is."

Image