Bosch

Wil je werken bij Bosch?

De voordelen van werken bij Bosch

•    Een prettige werkomgeving waarin samenwerken centraal staat.
•    Een goede sfeer in een groeiende organisatie.
•    Je komt te werken in een zeer georganiseerd en overzichtelijk bedrijf, alles is er goed voor je geregeld.
•    De werktijden zijn zeer regelmatig
•    Part time is ook mogelijk 
•    Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer

"Bosch stelt de mens centraal en streeft altijd naar verbeteringen. Dit zoekt Bosch ook in haar partners voor een goede samenwerking. Timing past perfect in dit plaatje omdat Timing ook begrijpt dat de mens de belangrijkste factor is."

Image

Over Bosch

Bosch is een internationaal technologisch en dienstverlenend bedrijf. Ze richten zich op veilige en slimmere oplossingen voor mobiliteit, productieprocessen, industriële technieken, energie, gebouwen en consumenten goederen. 

Met vestigingen in meer dan 150 landen is Bosch een globale familie. Hun doel? De kwaliteit van het leven verbeteren. Dat doen ze door in te zetten op duurzaamheid en het combineren van de fysieke en digitale wereld.

Werken bij Bosch

Als Productiemedewerker/Operator speel jij samen met je team een rol in diverse productieprocessen. Hierdoor heb je afwisseling in je werk en is geen dag hetzelfde! 
Het is jouw taak om jouw gedeelte van het productieproces te voltooien. In jouw team stel je het gereed product samen , zodat het product op tijd naar de klant kan worden verzonden.
Belangrijk werk voor Bosch!
Daarnaast beschikken de locaties van Bosch ook over uiteenlopende vacatures op afdelingen als Marketing & Communicatie, Logistiek, Administratie en Planning.

Verspreid over Nederland heeft Bosch 10 locaties.