Apollo Vredestein

Image
Ga naar alle vacatures Apollo Vredestein

Wil jij werken bij Apollo Vredestein?

Waarom werken bij Apollo Vredestein?

  • Bovenop je salaris krijg je ploegentoeslagen en reiskostenvergoeding
  • Flexibel werken. Samen bepalen we jouw werktijden en -dagen
  • Een gezellig team waar je veel mee samenwerkt
  • Je krijgt korting op je autobanden

Vacatures bij Apollo Vredestein

Apollo Vredestein is een begrip in de wereld van banden. Jaarlijks produceert en verkoopt Apollo Vredestein B.V. meer dan 6 miljoen banden voor auto’s, voor agrarische en industriële toepassingen en voor tweewielers. Dankzij samenwerkingen met beroemde ontwerpers worden de banden van Apollo Vredestein wereldwijd geprezen om het design en de innovatie in techniek. Lijkt jou dat wel wat? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

De leukste Apollo Vredestein banen bij Timing

De productie van de Apollo Vredestein banden vindt plaats in Enschede. Binnen de afdeling Logistiek & Montage zijn we regelmatig op zoek naar versterking. We zoeken daarbij gericht naar mensen die van aanpakken weten en, gezien de zwaarte van het werk, geen fysieke klachten hebben. Je start bij Vredestein altijd als lader en vanuit deze functie zijn er mogelijkheden om door te groeien. Flexkrachten die werken bij Apollo Vredestein worden gezien en gewaardeerd als echte collega's. Bij Timing zijn we trots om banen bij Apollo Vredestein aan te bieden! Naast dat je komt te werken in een hecht team, krijg je ook alle ruimte om te groeien!

Bij Apollo Vredestein werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Apollo Vredestein? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures bij Apollo Vredestein! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk