Vacatures-in-Groningen.jpg

Β 

Werken in het centrum van Groningen

Binnenkort start jij met jouw nieuwe baan in de jongste stad van ons land. Het levendige Groningen, gelegen in een provincie met prachtige natuur. Een studentenstad met de Martinitoren, het Groninger Museum, het Hanze Huis en de Hofjesroute. De mensen werken hard, zijn zelfstandig en hebben een echte ondernemingsgeest met startups en scale-ups. Voor al deze nieuwe en gevestigde bedrijven zoekt ons uitzendbureau in Groningen, enthousiaste professionals! Ben jij er klaar voor om met plezier te werken in het hoge noorden? Dan kunnen wij van Timing je helpen, die Grunnse droombaan ligt binnen handbereik.

Β 

Vind jouw droombaan in Groningen

Studenten, parttimers én fulltimers in Groningen zijn allemaal welkom bij Timing! Dus ben je van plan om te gaan werken via een uitzendbureau in Groningen, dan zit je bij Timing goed! Wij helpen je in de zoektocht naar een goede baan, tijdelijke functie of parttime job. Met de filter op onze vacaturebank kun je heel specifiek zoeken naar de baan die jij op het oog hebt. Zoek je een toffe techniek vacature in Groningen voor 40 uur in de week? Vink dit allemaal aan bij de filter en de vacatures die hierop aansluiten verschijnen vanzelf. Daarna is het aan jou om er één uit te kiezen! Wij controleren aan de hand van een drietal vragen of de baan bij je past, en als dit het geval is, kun je het sollicitatieproces starten! Geen match? Niks om je druk over te maken, er zijn meer dan genoeg andere vacatures voor je – geloof ons maar.

Β 

Uitzendbureau Timing is erg kundig op het gebied van het zoeken naar werk. We ondersteunen jou online in de zoektocht naar een passende functie. Je gaat alleen solliciteren op de baan, als die exact past bij jou. Waar wacht je nog op?

Β 

Direct beginnen via ons uitzendbureau in Groningen

Ons Timing uitzendbureau in Groningen heeft het meest actuele aanbod van vacatures, dus vraag ernaar bij onze medewerkers! Je kunt altijd online contact met ons opnemen of even binnenlopen als je toevallig in de buurt bent. Studenten of scholieren worden bij ons dagelijks gezocht: we hebben een ruim aanbod van leuke tijdelijke functies waaronder postbezorgers, schoonmakers of beladers. Onze medewerkers helpen je aan het werk in de volgende branches: administratie, productie, logistiek, schoonmaak, zorg, callcenter, winkel, commercie en horeca.

Β 

Banen in en nabij Groningen

Houd jij ook zo van de Groningse mentaliteit en wil je werken in of nabij de stad? Natuurlijk kan dat want het hoge noorden bestaat uit meer provincies dan alleen Groningen. Bij ons uitzendbureau in Groningen hebben we dus niet alleen banen in de stad zelf, ook vacatures in Assen, Roden of Veendam behoren tot je mogelijkheden. Laat ons weten wat je zoekt of ga zelf op zoek in de vacaturebank en laat van je horen.

Β 

Direct beginnen? Solliciteer vandaag nog!

Heb je nog vragen?

Timing Uitzendbureau Groningen
LΓΌbeckweg 2 (Het Kwadraat), 9723 HE Groningen
088 506 30 46

Timing office.png

Vacatures in Groningen