Werken bij Van Merksteijn

Luchtfoto hoofdkantoor.JPG

Wil jij werken bij van Merksteijn?

Waarom Van Merksteijn?

  • Flexibele werktijden (werken in ploegen)
  • Prima salaris volgens de cao Metaalbewerkingsbedrijf
  • Kans op een vast contract
  • Open en no nonsense cultuur

Dit is waarom jij bij Van Merksteijn wilt werken!Β 

Van Merksteijn International is één van de grootste producenten van wapeningsproducten en hekwerkpanelen ter wereld. Ze willen altijd meer, en continu, aandacht besteden aan de kwaliteit van processen en daarmee de producten, de arbeidsomstandigheden binnen Van Merksteijn en de bijkomende milieueffecten. Hetzelfde geldt voor duurzaamheid. Van Merksteijn International is vastbesloten om te voldoen aan de behoeften van vandaag, zonder afbreuk te doen aan de behoeften van toekomstige generaties.

Van Merksteijn International is een echt familiebedrijf. Op deze manier wordt er dagelijks zaken gedaan met relaties over de hele wereld.

Van Merksteijn heeft bijvoorbeeld vacatures in Almelo en Vriezenveen. Iets voor jou? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App. Je kunt natuurlijk ook andere technische vacatures bekijken. 

Waar hard werken gezien en gewaardeerd wordt: Per 1 januari 2018 krijg ik een contract van Van Merksteijn!

Ali Diptas, productiemedewerker Trekbank

Bij Van Merksteijn werken is het ongedwongen werken, naast mijn 40 urige werkweek volg ik ook nog een opleiding voor logistiek medewerker via Timing.

Remco Felix, Productiemedewerker Expeditie