Werken bij Webhelp

Werken in het callcenter.jpg (1)

Wil jij werken bij Webhelp?

topvacature

Klantenservice Eneco

Jouw taak als klantadviseur is om klanten zo goed mogelijk verder te helpen. Jouw werkdag ziet er elke dag weer anders uit. De vragen die binnenkomen verschillen ...

  • Combined Shape Copy 12 Rotterdam
  • Combined Shape 34 uur
  • Rectangle Vast dienstverband

Waarom Webhelp?

Webhelp is één van de grootste contactcenters van Nederland, waar ruim 3500 gamechangers werken voor de tofste merken. Bijna elke Nederlander heeft weleens contact met Webhelp gehad. En daar zijn zij én wij trots op! Of het nu gaat om vragen over een abonnement, een klacht over een product of een missende handleiding van een afstandsbediening. Webhelp staat voor hen klaar en geven advies, beantwoorden vragen en helpen klanten uit de brand.

Webhelp is anders. De Think Human cultuur is ontzettend belangrijk voor hen en daarom zetten ze jou als medewerker Γ©cht centraal. Iedereen is welkom bij Webhelp, want #PeopleFirst always. Zij willen dat jij je goed voelt en je met plezier naar je werk komt.

Wil je zien hoe het werken bij Webhelp er echt uitziet? Check dan de film hieronder waarbij je de medewerkers in actie ziet!

Werken bij Webhelp betekent

  • Eindeloze flexibiliteit: werken wanneer jij wil;
  • Werken op kantoor en in jouw eigen home-office;
  • Je koffiepauze doorbetaald krijgen;
  • Ruimte om door te groeien in een wereldwijde organisatie;
  • Vrienden voor het leven maken! #StriveToEnjoy

Β 

De leukste Webhelp banen bij Timing

Webhelp is één van de grootste aanbieders op het gebied van klantcontactafhandeling. Webhelp zorgt ervoor dat bedrijven en organisaties goed contact kunnen opbouwen en onderhouden met hun klanten. Er zijn altijd vacatures bij Webhelp, want het werk gaat 24 uur per dag, 7 dagen week door! Webhelp heeft niet alleen vacatures aan de telefoon, maar er zijn ook Webhelp vacatures als webcare medewerkers. Dit kan vanuit contactcenters, maar ook bij opdrachtgevers op locatie

Β 

Dus, kom je werken bij Webhelp?

Leuk! Ze kijken er ontzettend naar uit om jou te verwelkomen. Je ontvangt een welkomstpakket, een uitgebreide training om goed voorbereid van start te gaan en natuurlijk de allerleukste collega’s! Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel op één van de vacatures van Webhelp!

Β