Werken bij Webhelp

Werken in het callcenter.jpg (1)

Wil jij werken bij Webhelp?

topvacature

Klantenservice Zilveren Kruis

Ben jij in het bezit van je WFT zorg certificaat? Krijg dan eenmalig €200,- netto extra op je salaris. Heb jij nog geen WFT zorg diploma? Geen probleem. ...

  • Combined Shape Copy 12 Tilburg
  • Combined Shape 32 uur
  • Rectangle Thuiswerk
top werkgever!

Klantenservice medewerker voor KPN

Altijd al interesse gehad in de nieuwste telefoons en tablets? Kijk je graag naar Netflix, de Eredivisie of naar Max verstappen? En dat ook nog eens (deels) ...

  • Combined Shape Copy 12 Rotterdam
  • Combined Shape 24 uur
  • Rectangle Tijdelijk met zicht op vast

Waarom Webhelp?

  • Flexibele werktijden in overleg te bepalen
  • Diversiteit aan projecten, vacatures en collega's
  • Uitgebreide training en coaching, zowel in theorie als in de praktijk
  • Veel verantwoordelijkheid, jouw inbreng is belangrijk!

Vacatures bij Webhelp

Webhelp is één van de grootste aanbieders op het gebied van klantcontactafhandeling. Webhelp zorgt ervoor dat bedrijven en organisaties goed contact kunnen opbouwen en onderhouden met hun klanten. Er zijn altijd vacatures bij Webhelp, want het werk gaat 24 uur per dag, 7 dagen week door! Webhelp heeft niet alleen vacatures aan de telefoon, maar er zijn ook Webhelp vacatures als webcaremedewerkers. Dit kan vanuit contactcenters, maar ook bij opdrachtgevers op locatie.

Β 

De leukste Webhelp banen bij Timing

Webhelp heeft dus allerlei banen op het gebied van telefonisch klantcontact! Werken bij Webhelp is werken bij één van de grootste en meest professionele klantcontactcenters. Er zijn Webhelp banen in Nederland, België of Suriname. Webhelp heeft passie voor klantcontact, jarenlange ervaring en een hoge kwaliteitstandaard. Webhelp biedt een uitdagende baan in een prettige werkomgeving waarin ruimte is om je eigen talenten en competenties te ontwikkelen.

Β 

Webhelp vacatures in Nederland

Voor Webhelp zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde klantenservicemedewerkers door heel Nederland! Er zijn Webhelp vacatures in Ede, maar ook vacatures bij Webhelp in Groningen. In het mooiste gebouw van Nederland werken? Er zijn ook Webhelp vacatures in Rotterdam! Β Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan als Contactcenter agent in Nijmegen? Kan ook. Ook in Nijmegen heeft Webhelp vacatures. Keuze genoeg!

Β 

Bij Webhelp werken?

Werken bij Webhelp is fijn! Webhelp biedt: flexibele werktijden die je zelf kunt opgeven, uitgebreide training en coaching zowel in theorie als in de praktijk, een goed salaris, werken in een team maar met eigen verantwoordelijkheid, leuke en collegiale werksfeer, diversiteit aan projecten, vacatures en collega's en doorstroommogelijkheden. Kortom: jij wilt werken bij Webhelp! Reageer snel op één van de openstaande vacatures bij Webhelp in jouw regio! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.