Forbo Flooring vacatures

Ga naar alle vacatures Forbo Flooring vacatures
Image

Wil jij werken bij Forbo Flooring?

Productiemedewerker bij Forbo in Assendelft

Jouw kans om bij te dragen aan een betere wereld! Als Productiemedewerker bij Forbo in Assendelft werk je mee aan duurzame en innovatieve vloeroplossingen. Je versterkt een team dat hecht, gedreven en toegewijd is aan kwaliteit. Bij ons is de sfeer informeel en collegiaal, want samen bereiken we meer. Dus, wil jij werken in een groeiend, wereldwijd bedrijf dat ook lokaal betrokken is? Bij Forbo maak je echt het verschil. Wacht niet langer, we zien je graag bij ons team!

SOLLICITEER
Bekijk
Assendelft
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Productiemedewerker Forbo Kalander 1

Kom deel uitmaken van ons dynamische, hardwerkende team bij Forbo in Assendelft! Als productiemedewerker draag je bij aan onze missie om kwalitatieve, duurzame vloeroplossingen te produceren. Je wordt onderdeel van een toegewijd team, dat samenwerking en positieve energie hoog in het vaandel heeft. Je versterkt ons team en draagt actief bij aan de hartelijke werksfeer. Ben je klaar om te groeien en bij te dragen aan een duurzamere wereld? Kom dan bij ons werken - geen dag bij Forbo is hetzelfde!

Image
SOLLICITEER
Assendelft
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Gezocht: oproepkrachten LVT Forbo-Novilon B.V.

Je loopt bij Forbo naar binnen, je wenst je collega's een goede morgen en drinkt nog een kop koffie met hen. Daarna loop je gezamenlijk naar je werkplek. Je begint vandaag bij de snijmachine, over een paar uur wissel je met je collega die aan de inpakmachine staat, en zo rouleer je de hele dag door. Zo weet je dat je niet de hele dag aan dezelfde machine staat. Forbo produceert hoogwaardige vloeren en kwaliteit staat daarom hoog in het vaandel bij deze organisatie. Op de afdeling LVT worden de vloeren gesneden, gecontroleerd, gestapeld en verpakt. Als operator ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct van Forbo. Wanneer jij niet op tijd signaleert dat er een afwijking zit in bijvoorbeeld de bedrukking van de vloer, komt het foutieve product bij de klant terecht. Je doet de eindcontrole, een grote verantwoordelijkheid dus! Je komt te werken in een modern productieproces die voor een groot deel geautomatiseerd is. Je zorgt voor de continuïteit van dit productieproces. Dit doe je o.a. door met jouw technische inzicht storingen zo snel mogelijk te verhelpen en je verzorgd daarna voor de juiste administratieve handeling hiervan.

Image
SOLLICITEER
Coevorden
17 - 24 uur
Tijdelijk dienstverband

Elektromonteur 4 ploegen

Binnen een trots team van monteurs, elk met hun eigen specialisme, werk je samen met collega's in een dienst. Je werkt in een vierploegendienst en je taken omvatten: Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en uitvoeren van technische inspecties aan een groot aantal productie-/logistieke installaties en energiesystemen. Werkzaamheden uitvoeren met betrekking tot wijzigingen van bestaande systemen en installaties, gericht op definitieve oplossingen. Een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren van processen, machines en installaties.

Image
SOLLICITEER
Assendelft
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Procesoperator Eurocol in Wormerveer

Klaar voor een kleurrijk avontuur in de wereld van lijmen en voegen? Bij Eurocol in Wormerveer zoeken wij een Procesoperator! Versterk ons dynamische team en draag bij aan ons streven: topkwaliteit en innovatieve producten. In een ontspannen en respectvolle sfeer maken we samen het verschil. Je speelt een cruciale rol bij het productieproces en bent een belangrijke schakel in het succes van Eurocol. Voel jij je aangesproken? Voeg je bij ons en ontdek hoe leuk werken bij Eurocol is!

SOLLICITEER
Wormerveer
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast
 • Waarom werken bij Forbo Flooring?

  • Je kunt op verschillende afdelingen worden ingezet
  • Per afdeling ontvang je ploegentoeslag
  • Je kunt je heftruck certificatie behalen
  • Met het openbaar vervoer goed te bereiken

“Er heerst bij Forbo een goede sfeer. Het is een sociaal bedrijf dat goed met hun personeel omgaat en dat is merkbaar binnen Forbo. De werkzaamheden zijn afwisselend en je hebt het gevoel dat je word gewaardeerd. Kortom, erg leuk bedrijf om voor te werken.“

Image

Vacatures bij Forbo Flooring

Forbo Flooring ontwikkelt, produceert en verkoopt linoleum vloerbedekking, bulletin board en materialen voor (kantoor) meubilair. Dit doen zij voor de projecten- en de consumentenmarkt. Jij zorgt dus voor een mooie (werk-)omgeving! En dat is best een hele klus. Daarom zijn er altijd vacatures bij Forbo Flooring. Op zoek naar een Forbo Flooring vacture? Lees dan snel verder!

 

De leukste Forbo Flooring banen bij Timing

Forbo vindt dat de werknemers zorgen voor het succes van het bedrijf. En daar sluiten wij ons bij Timing natuurlijk helemaal bij aan! Daarom bieden we vanuit Timing dus Forbo Flooring banen. Ben jij gedreven en heb je een passie voor vloeren? Dan zoeken we jou! Pak die job bij Forbo Flooring!

 

Forbo Flooring vacatures in Nederland

Linoleum van Forbo Flooring wordt verkocht aan meer dan 40 landen. In Nederland bevinden zich linoleum productielocaties. En daar ga jij aan de slag als je een geschikte Forbo Flooring vacature vindt! De fabriek is zowel ISO 9001 als 14001 gecertificeerd. Met een marktaandeel van 65% is Forbo de wereldleider in linoleum. Een grote speler dus! In Nederland zijn er vacatures bij Forbo Flooring in Coevorden, maar ook vacatures bij Forbo Flooring Assendelft en vacatures bij Forbo Flooring Wormerveer. Altijd een job bij Forbo Flooring in de buurt dus!

 

Bij Forbo Flooring werken?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit verhaal? Kom dan werken bij Forbo Flooring! Je bent welkom als onder andere magazijnmedewerker, techneut, operator of logistiek medewerker. Zit er nu niet de juiste vacature bij? Download dan de Timing App om op de hoogte te blijven van de laatste vacatures. Zo mis jij niets van de nieuwste vacatures!

“"Een super mooi bedrijf om voor te werken. Je leert veel omdat ze je zelfstandig laten werken en je je eigen verantwoordelijkheid moet nemen."“

Arnaud Captijn, Productiemedewerker/magazijnmedeweker
Image

Woohoo! Er is weer volop werk

 • Sitemap
 • Privacy Policy
 • Cookie statement
 • Anti-discriminatie statement