Werken met iemand zoals Sabastiaan is geweldig!

Image

Een vervelend verleden laat je niet zomaar achter je. Dit geldt ook voor Sabastiaan. In samenwerking met het UWV en opdrachtgever Ekro heeft Timing hem de kans geboden om perspectief te bieden op een zelfstandig bestaan. En meer zekerheid in de toekomst.

Sabastiaan hoopte via het re-integratie proces van het UWV op een zelfstandig bestaan. Hij is via dit proces terechtgekomen bij Ekro. Een bedrijf gespecialiseerd in kalfsvlees. Timing organiseerde een open avond bij Ekro waar Sabastiaan een korte rondleiding kreeg. “Aan het begin was het een stille jongen en keek hij voornamelijk de kat uit de boom”, aldus Menno, de Project Intercedent binnen Timing. Na een uitgebreide rondleiding en een gesprek bij Ekro gaf Sabastiaan aan dat hij de algemene dienst een uitdagende afdeling vond. En zo gezegd zo gedaan, Sabastiaan kon op deze afdeling aan de slag!

Binnen no time groeide Sabastiaan uit tot een onmisbare kracht. Menno vertelde het volgende: “We zijn gestart met drie dagen werken per week. Het plan was om dit na twee maanden uit te breiden naar vijf dagen per week. Sabastiaan had hier geen twee maanden voor nodig. Hij was al na vijf weken fulltime aan het werk!” Sabastiaan over zijn mooie succes: “Als de kans zich voordoet moet je hem grijpen.”

Op de afdeling algemene dienst, waar Sabastiaan begonnen is, worden kratjes en snijplanken schoongespoten en vrachtwagens in en uit geladen met een pompwagen. Al snel bleek dat Sabastiaan meer in zijn mars had. Hij had alle werkzaamheden heel snel onder de knie. Al snel is hem dan ook een nieuwe uitdaging aangeboden. Hij is gaan werken met de heftruck en reachtruck. 
Werkzaamheden waar Sabastiaan erg blij van wordt!  En tot op de dag van vandaag werkt Sabastiaan nog met veel plezier bij Ekro.

""Als de kans zich voordoet moet je hem grijpen.""

Image