Welke baan in de zorg past bij jou?

Image

Afgelopen week was het de Week van Zorg en Welzijn, honderden zorg- en welzijnsorganisaties openden hun deuren en lieten zien wat werken in zorg en welzijn is. Met een baan in deze sector kun je écht het verschil maken voor een ander. Heeft het werken in deze sector jouw interesse getrokken? Lees dan snel verder!

De banen in deze sector zijn meer divers dan je in eerste instantie denkt. Heb je er wel eens aan gedacht wie al het linnengoed in ziekenhuizen schoonmaakt? Of wie ervoor zorgt dat de patiënten elke dag weer in een schoon bed kunnen liggen? En wie bijvoorbeeld de instrumenten voor in de operatiekamer maakt?

 

Deel jij de schone lakens uit?

Via Timing kun je ook bij werkgevers in de zorg aan de slag! Zo is LIPS+ het bedrijf dat er elke dag voor zorgt dat doctoren in schone kleding lopen en patiënten tussen schone lakens liggen. Een behoorlijke logistieke operatie, maar met behulp van zo’n 1200 medewerkers staan zij elke dag met schoon textiel klaar. MediPoint en Harting-Bank zijn de belangrijkste organisaties binnen moederbedrijf Medux dat zorgproducten aanbiedt. Deze bedrijven bieden mensen extra hulp door bijvoorbeeld de verkoop of de verhuur van hulpmiddelen voor in huis.

 

Werken en leren tegelijk

Voor diverse banen heb je een passende vooropleiding nodig, maar er zijn er ook genoeg waar je zo aan de slag kunt. Bij een aantal opdrachtgevers ga je werken en leren tegelijkertijd, zo heb je volop doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf!

 

Bekijk onze zorgvacatures!

Vind je het leuk om de spil te zijn in een groot logistiek proces? Om onderdeel te zijn van een zeer innovatieve branche? En hou je ervan om andere mensen te helpen? Kijk dan snel rond op onze vacaturepagina en ontdek welke baan bij je past!

PS. Timing heeft naast vacatures in de zorg, nog veel meer banen. Vind op onze vacaturepagina met behulp van de filters makkelijk en snel een passende (bij)baan voor jou!