Week van de 1000 voorbeelden

Image

Deze week, 26 tot en met 30 oktober is het de week van de 1000 voorbeelden. Tijdens deze week staan we stil bij inclusief ondernemen. Ook Timing heeft focus op sociaal maatschappelijk ondernemen. Im­mers, werk is belangrijk! Niet alleen voor het inko­men, maar ook voor sociale contacten, een gezond ritme en ontwikkeling. Een prachtig voorbeeld hiervan is Michelle, wij zetten haar graag in het zonnetje deze week!

Via Werkwijzer, een leerwerkbedrijf in Oldenzaal, kwam Inge in 2016 in contact met Michelle. Inge is coach bij Timing en ze vertelt het volgende over Michelle: “Ik had meteen een positieve indruk van Michelle, want ze kwam gelijk over als een rustige en vriendelijke dame.” Inge zag direct mogelijkheden voor Michelle bij Bleckmann als orderpicker. Bleckmann is wereldwijd marktleider in supply chain management met focus op mode en lifestyle markten.

Na de kennismaking met Inge, is Michelle vol enthousiasme gestart bij Bleckmann als orderpicker. Michelle had een Wajong- indicatie en begon met een loonwaarde van 30%, hierbij werden de werkzaamheden afgekaderd, ze hoefde niet op alle afdelingen inzetbaar te zijn. Sinds 2016 is haar loonwaarde ieder jaar opnieuw gegroeid. Michelle heeft zich ontzettend goed ontwikkeld de afgelopen vier jaar. Daardoor is ze inmiddels inzetbaar op alle afdelingen en heeft sinds 2019 een loonwaarde van 100% bereikt. Leidinggevenden op de werkvloer zijn erg te spreken over Michelle haar ontwikkeling en prestaties. Joey Münster, leidinggevende van Michelle: “Michelle is een belangrijke en stabiele factor binnen het team. Ze voert niet alleen haar werk fantastisch uit, maar is ook van positieve invloed op het team.” Michelle houdt van een fijne werksfeer. Zo rijdt ze regelmatig op vrijdagmiddag naar een patatzaak of pizzeria om een lunch te verzorgen voor het gehele team. Dit is een moment waar iedereen de hele week naar uit kijkt bij Bleckmann!