Timing richt WFT Academy op

Image

De Wet financieel toezicht (Wft) eist dat banken, verzekeraars, beleggingsinstellingen, tussenpersonen, adviseurs en alle anderen die in de financiële dienstverlening actief zijn een Wft-vergunning moeten hebben. Deze wet is bedoeld om de consument te beschermen.

Timing wil ervoor zorgen dat de flexkrachten hieraan voldoen en wil opdrachtgevers hierin ontzorgen. Of het nou gaat om Wft-opleidingen, het bijhouden van vakkennis of het maken van examens. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de vakbekwaamheid en kennis over de laatste actuele ontwikkelingen. In samenwerking met ‘Hoffelijk’ is de ‘Timing Wft Academy’ ontwikkeld en worden flexkrachten en opdrachtgevers ondersteund. Zo worden onze flexkrachten wekelijks meegenomen in al het relevante nieuws, kunnen zij online een Wft-opleiding volgen en examen doen. Alles binnen één platform: de Timing WFT Academy.

Eind februari heeft Margriet Spijker (CEO Timing) de samenwerkingsovereenkomst met Edwin Deijs, Directeur Relatiebeheer van Hoffelijk ondertekend

"Consumenten worden mondiger, ze volgen vaker het financiële nieuws en verdiepen zich beter in de materie voorafgaand aan een gesprek. De adviseur moet, vanuit zijn rol en expertise, de klant adequaat bij kunnen staan en dient daarom niet alleen het nieuws te hebben gevolgd maar ook de achtergronden te kennen. Alleen zo kan de adviseur de toegevoegde waarde bieden waar de klant voor bereid is te betalen."