Interview met Nookai

Image

Nookai Sabono (25) - productiemedewerker bij wehkamp

Dit jaar bestaat Timing 25 jaar. In 1994 werd Timing opgericht met de ambitie een serieuze speler in de Nederlandse uitzendbranche te worden. En dat is gelukt! In dit jubileumjaar mag Timing namelijk vieren dat het de nummer 3 uitzendorganisatie van Nederland is. Maar uiteindelijk draait het bij Timing om de opdrachtgevers, de flexkrachten en werknemers. Dit jaar gaan we met 25 andere 25-jarigen in gesprek. Wat zijn hun dromen en ambities?

Nookai Sabono (25) is productiemedewerker bij wehkamp in Zwolle. Het online warenhuis heeft wel 500.000 bezoekers per dag en 2,5 miljoen vaste klanten. Jaarlijks gaan er ongeveer 10 miljoen zendingen de deur uit.

Kun je wat meer over jezelf vertellen?

“Ik werk nu bijna twee jaar bij wehkamp, dus dat is best een lange periode. Door prive-omstandigheden werk ik momenteel twee dagen in de week, in plaats van vier. En doordat ik nu twee dagen werk, ben ik alleen actief op de afdeling retouren. Daarvoor werkte ik op meerdere afdelingen en dat hoop ik in de toekomst weer op te kunnen pakken. Op de afdelingen retouren ben ik verantwoordelijk voor de producten die teruggestuurd worden door klanten. Deze moeten gecontroleerd worden of ze nog in goede staat zijn, en we kijken of we het weer in het online assortiment kunnen opnemen.”

Hoe ben je bij wehkamp terecht gekomen?

“Vroeger wilde ik heel graag jongeren in een tbs-kliniek begeleiden. Maar nadat ik mijn mbo-opleiding heb afgerond, ben ik via mijn moeder bij wehkamp terecht gekomen. Dat is dus iets heel anders. Maar ik vind het leuk werk om te doen. Er is een hele fijne sfeer en ik heb toffe collega’s.”

"Ik probeer elke dag mijn norm te verbeteren en beter te presteren"

Image

Waar haal jij de meest voldoening uit in je werk?

“Ik probeer elke dag mijn norm te verbeteren en beter te presteren. Daar haal ik echt mijn voldoening uit. En je moet zelf gewoon elke dag een feestje van je werk maken. Dan heb je het zeker naar je zin!”

Waar zie jij jezelf over 25 jaar?

“Zo ver kijk ik niet vooruit. Ik hoop zolang mogelijk bij de wehkamp te kunnen blijven werken. Soms moet je gewoon tevreden zijn met wat je hebt en niet teveel eisen stellen in het leven. Dat heb ik aan den lijve ondervonden. Geniet vooral van iedere minuut van je leven, want het kan zomaar afgelopen zijn. Leef met de dag! En dat is meteen mijn advies aan iedereen die dit leest!”