• Wij zijn Timing
  • Contact

Interview met Natasha

Image

Natasha van Leerdam (25 jaar),  Team Lead bij de inhouse locatie van Bleckmann Bergen op Zoom

Dit jaar bestaat Timing 25 jaar. In 1994 werd Timing opgericht met de ambitie een serieuze speler in de Nederlandse uitzendbranche te worden. En dat is gelukt! In dit jubileumjaar vieren we ook dat we sinds begin dit jaar de nummer 3 uitzendorganisatie van Nederland zijn. Maar uiteindelijk draait het bij Timing natuurlijk om de opdrachtgevers, de flexkrachten en werknemers. Een mooi moment om dit jaar 25 keer met 25-jarigen in gesprek te gaan. Wat zijn hun dromen en ambities?

Natasha van Leerdam werkt bij Timing. Zij is Team Lead bij de inhouse locatie van Bleckmann Bergen op Zoom. Als Team Lead ben je verantwoordelijk voor het team maar ook het beheer van de klant, dit maakt het erg afwisselend. Momenteel woont ze nog in Rotterdam maar dit jaar nog gaan Natasha en haar vriend verhuizen naar Kruisland.  

Kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben sinds 2015 in dienst bij Timing. Ik begon als stagiaire voor vier maanden bij Timing Bleckmann in Bergen op Zoom. Dit ging zo goed dat ik op na mijn stage meteen mijn eerste contract getekend heb. En de bedoeling was dat ik hiermee een “tussenjaartje” zou nemen van mijn studie. Dit tussenjaartje is op dit moment ‘verlengd’ tot meer dan vier jaar. Ik werk dus nog steeds fulltime bij Timing en ik heb het reuze naar mijn zin! In de afgelopen 4,5 jaar ben ik van stagiaire tot aan Team Lead doorgegroeid. Timing is een werkgever waar je jezelf echt heel goed verder kan ontwikkelen.”

Wat maakt jouw werk zo leuk?

“Vooral dat elke werkdag zo erg verschillend is en uitdagend. Bleckmann Bergen op Zoom is een grote klant van Timing waarbij wij Inhouse zitten. Deze klant draait ontzettend veel uren per week. Daarom is het een enorme uitdaging, maar wel een hele leuke uitdaging, elke dag weer onze dienstverlening op orde te hebben. Ik zit vier dagen op de locatie Bleckmann Bergen op Zoom om direct met de intercedenten maar ook direct met de klant in contact te zijn en om onze inhouse dienstverlening zo goed mogelijk te laten verlopen. Eén dag per week zit ik samen met mijn regio Team Leads en manager op de vestiging in Breda. Deze dag is ontzettend goed en leerzaam, omdat wij dan werksituaties kunnen delen en zo ook van elkaar kunnen leren. Mede door Timing ben ik de afgelopen jaren erg gegroeid, niet alleen op werkvlak maar ook als persoon.“

 

"Ik ben niet weg te slaan bij Timing"

Image

Wat wilde je als kind eigenlijk worden?

“Ik wilde heel graag juf in het kleuteronderwijs worden. Ik ben daarom destijds gestart met een mbo-opleiding tot Pedagogisch medewerker. Maar dat is toch net iets anders gelopen. Ik merkte dat het vak niet bij mij paste omdat ik diepgang en het strategisch handelen miste. Daarom ben ik aan de opleiding MBO 4 Juridische dienstverlening begonnen. Via deze opleiding ben ik stage gaan lopen bij Timing. De initiële bedoeling was dat ik na het afronden van deze studie naar het HBO (Sociaal Juridisch) zou gaan. Maar ook dat loopt vooralsnog net even anders want ik ben niet weg te slaan bij Timing.”

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

“Ik hou eigenlijk altijd vast aan twee quotes die ik in de jaren tegengekomen ben: probeer anderen te behandelen, zoals je zelf behandeld zou willen worden én niet iedereen is hetzelfde en dat is prima! Hier denk ik zelf ook met regelmaat aan tijdens mijn werk.

Het advies dat ik zélf mee zou willen geven aan opdrachtgevers is dat het plaatsen van een flexkracht niet alles is. Het belangrijkste is dat je personeel kunt binden en boeien. Dat moet centraal staan, dan is de kans van slagen op een goede samenwerking nog hoger!”

En tot slot, waar zie jij jezelf over 25 jaar?

“Wow, over 25 jaar zal ik 50 zijn! Daar wil ik nog eventjes niet aan denken hoor. Ik hoop dat als ik 50 ben ik een mooi gezinnetje heb opgebouwd en kan genieten van het leven. Of ik nog bij Timing werk? Wie weet! Ik zie Timing als organisatie alleen maar groeien en hier zitten nog ontzettend veel mogelijkheden in. Zoals mijn wijze moeder altijd zegt; de tijd zal het leren…..”