• Wij zijn Timing
  • Contact

Interview met Britt Rotman

Image

Britt Rotman-Kuipers (25), Inhouse Project Intercedent

Dit jaar bestaat Timing 25 jaar. In 1994 werd Timing opgericht met de ambitie een serieuze speler in de Nederlandse uitzendbranche te worden. En dat is gelukt! In dit jubileumjaar mag Timing namelijk vieren dat het de nummer 3 uitzendorganisatie van Nederland is. Maar uiteindelijk draait het bij Timing om de opdrachtgevers, de flexkrachten en werknemers. Dit jaar gaan we met 25 andere 25-jarigen in gesprek. Wat zijn hun dromen en ambities?

Britt Rotman-Kuipers (25) werkt voor Timing als Inhouse Project Intercedent bij Johma, één van de bekendste producenten van salades. En daarnaast woont ze samen met Maikel en hun hond Boy.

Kun je wat over jezelf vertellen?

“Ik werk nu ongeveer een jaar bij Timing. Ik ben benaderd door het Recruitment Center van Timing voor deze functie. En het werk is hartstikke leuk. Je kan wel zeggen dat ik de spin in het web ben. Ik ben goed in het snel schakelen en ik weet waar de prioriteiten liggen, dus waar de nood hoog is schiet ik vaak bij. Uiteraard doe ik wekelijks de verloning, ik los de dagelijkse tekorten in de planning op, maak contracten aan en verleng deze, behandel inkomende e-mails, doe subsidie werkzaamheden en sta de flexkrachten te woord wanneer zij hulp nodig hebben.”

Wat maakt jouw werk zo leuk?

“Mijn werkweken zijn heel afwisselend, geen dag is hetzelfde hier. Je kan een to do lijstje hebben, maar er simpelweg niet aan toe komen. Dit komt bijvoorbeeld doordat er op dat moment andere prioriteiten moeten worden gesteld, omdat bijvoorbeeld de planning wordt gewijzigd. Het is af en toe heel hectisch, maar ik vind dat juist zo leuk. Genoeg afwisseling dus! Daarbij vind ik het leuk om bij zo’n grote en groeiende organisatie te werken, met leuke collega’s en volop ontwikkelingsmogelijkheden.”

"Mijn werk is heel afwisselend waardoor geen dag hetzelfde is bij Timing"

Image

Wat wilde je als kind eigenlijk worden?

“Ik zag een baan als planner bij een evenementenbureau wel zitten. Bruiloften, feesten, festivals of zakelijke bijeenkomsten organiseren leek mij erg leuk. Maar het is iets anders geworden. Ik heb een HRM-opleiding gevolgd. En wat is nu doe, sluit daar dus goed bij aan.”

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

“Blijf altijd dicht bij jezelf. Je moet je niet anders voordoen dan je bent en kiezen voor dat waar je zelf gelukkig van wordt. En dat is wat ik flexkrachten ook adviseer. Ze moeten alleen werk doen wat ze leuk vinden en waar ze voldoening uit halen. Natuurlijk adviseren wij hen daar graag in en helpen we bij het zoeken naar een passende baan.”

Waar zie jij jezelf over 25 jaar?

“Ik hoop nog steeds net zo gezond en gelukkig te zijn als nu. Een koophuis te hebben met alles erop en eraan. Ook hoop ik dat mijn kinderdroom is uitgekomen en een eigen bedrijf te hebben waarmee ik feesten plan en organiseer. Daarnaast wil ik graag binnen een leuke organisatie blijven werken in een soortgelijke functie als nu. Geluk, gezondheid en veel liefde met familie en vrienden staat in elk geval voorop. We weten nooit wat de toekomst ons brengt dus; carpe diem!”