Ontwikkel jezelf met meer dan 100 online trainingen!

Image

Blijf robots te slim af!

Drones die pakketjes bezorgen, volautomatische distributiecentra en virtuele callcenters met chatbots? Het lijkt misschien ver weg, maar technologische en digitale ontwikkelingen veranderen uitvoerend werk in hoog tempo.

 

Blijf jezelf ontwikkelen en vergroot je kansen

Dit vraagt nieuwe vaardigheden van jou als werknemer. Een leven lang leren is daarom niet meer weg te denken. Het is dus belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en zo je kansen te vergroten. Daarom kun je via Timing online gratis trainingen en cursussen volgen.


Meer dan 100 online trainingen

Deze trainingen volg je via GoodHabitz. GoodHabitz is een opleider met een breed aanbod aan online trainingen. Van Office tot doelgericht werken. En van social media tot solliciteren met lef. Er is keuze uit een playlist met meer dan 100 online trainingen. 

En goed nieuws! Als jij via Timing werkt, mag je hier onbeperkt gebruik van maken. Ga je voor ons aan de slag, dan ontvang je van GoodHabitz per e-mail de inlogcodes en kun je meteen aan de slag! Elke maand komt er een nieuwe training bij, waarvan we je ook op de hoogte brengen.

 

Hoe werkt het precies?

  • Je logt in op www.goodhabitz.com met jouw inlogcode

  • Volg diverse online trainingen wanneer het jou uitkomt

  • Zolang je via Timing werkt, mag je onbeperkt gebruikmaken van de online trainingen van GoodHabitz. Stop je met werken, dan wordt jouw account na 6 weken stopgezet.

 

Vragen?

Heb je hulp nodig bij het inloggen of vragen over de trainingen, dan kun je contact opnemen met jouw Timing locatie.