Myrna maakt de bestellingen van online shoppers (verzend)klaar

Image

Myrna werkt als magazijnmedewerker bij Bleckmann Solutions in Venlo. Sinds 1 november heeft zij een vaste aanstelling en daar is ze bijzonder blij mee: “De onzekerheid is nu weg, ik hoef niet elk jaar op zoek naar een nieuwe baan. Ik heb het hier enorm naar mijn zin, ik kan bovendien veel leren en doorgroeien.”

Een tijd lang was de werksituatie van Myrna onzeker. “Iedere keer werd na een jaar ergens gewerkt te hebben mijn contract niet verlengd, dus moest ik weer op zoek naar een nieuwe baan. Maar die onzekerheid is weg nu ik officieel in dienst ben bij Bleckmann”, vertelt Myrna trots.

Bleckmann is een logistiek dienstverlener ten behoeve van de fashion- en lifestyle industrie. Myrna legt in het kort uit wat dat betekent: “Via Bleckmann worden online bestellingen van consumenten direct vanuit het magazijn bij hen thuis bezorgd. Ik ben verantwoordelijk voor de bestellingen van online shoppers. Ik zorg ervoor dat alle producten bij elkaar komen en maak de pakketjes verzendklaar.”

Myrna werkt als magazijnmedewerker. “Ik ben op verschillende afdelingen inzetbaar. Ik probeer wel steeds beter inzicht te krijgen in alle aspecten van de processen. En ik ben de mogelijkheden aan het bekijken hoe ik in de toekomst mogelijker teamleider of supervisor zou kunnen worden. Ik vind het nu al heel leuk om mensen te moeten inwerken of dingen bij te leren. Dus misschien dat trainer worden ook binnen de mogelijkheden ligt.”

De sfeer op de werkvloer is erg goed. “We hebben veel plezier. De dag vliegt altijd voorbij. Lol hebben op je werk is namelijk ook belangrijk. Ik heb echt vrienden gemaakt op het werk. Daarbij heeft Bleckmann mij ook erg goed opgevangen na mijn ongeluk. En dat is heel prettig als je werkgever achter je staat en je steunt. Nu hopen dat mijn gezondheid mij verder niet in de steek laat en vooral lekker blijven werken”, vertelt Myrna enthousiast. 

"“We hebben veel plezier. De dag vliegt altijd voorbij. Ik heb echt vrienden gemaakt op het werk. Daarbij heeft Bleckmann mij ook erg goed opgevangen na mijn ongeluk. En dat is heel prettig als je werkgever achter je staat en je steunt.""

Myrna