Job maakt de voeding voor jouw baby

Image

Soms kom je een heel bijzonder verhaal tegen dat getuigt van doorzettingsvermogen en wilskracht. Zoals het verhaal van Job. Hij was een zeer succesvol zakenman maar door een samenloop van omstandigheden veranderde zijn leven drastisch. Hij verloor zijn baan en moest weer opnieuw beginnen. En dat deed hij bij Ausnutria, producent van flesvoeding en melkpoeder!

Job leefde een succesvol bestaan en verdiende veel geld. Hij was veel onderweg en zat met regelmaat in het buitenland voor zijn werk. Daar kwam van de een op de andere dag verandering in. Hij raakte zijn baan, zijn geld en zelfs zijn huis kwijt. Job klopte bij verschillende uitzendbureaus aan, maar niemand wilde hem helpen. Toen Tim hem ontving bij Timing, gaf hij aan dat hij zijn leven snel weer op de rit wilde krijgen. Hij wilde koste wat kost zo snel mogelijk weer aan het werk en zijn leven weer opbouwen. Omdat hij in een nachtopvang bivakkeerde wilde geen ander uitzendbureau hem aan het werk zetten.

Tim is intercedent bij Timing. Hij raakte juist geïnspireerd door de wilskracht van Job. “Hij wilde werkelijk alles aanpakken. Als hij maar kon werken. Wij vonden een baan voor hem ongeveer 30 kilometer van de plek waar hij op dat moment verbleef. Daar moest hij met het ov naartoe. Alleen had hij de laatste dag van zijn eerste werkweek niet genoeg geld om op zijn werk te komen. Ik heb daarom besloten om hem op te halen en af te zetten bij zijn werk. Daarbij regelde hij dat hij aan het eind van de dag met de teamleider mee terug kon rijden.

Zo kon hij toch elke dag op zijn werk verschijnen. En na zijn eerste salarisbetaling kon hij zijn reiskosten zelf voorschieten”, vertelt Tim.

Nu werkt Job als assistent receptuur mengen bij Ausnutria. Hij zorgt voor de juiste receptuur van de babyvoeding die daar geproduceerd wordt. Tim: “En dat doet hij hartstikke goed. Hij is momenteel hard op zoek naar een huurwoning, dat kan hij zich nu namelijk weer veroorloven. Job is vooral blij dat hij weer voor zichzelf kan zorgen. Het is mooi om te zien hoeveel doorzettingsvermogen iemand heeft en dankbaar is voor de mensen die hem hulp bieden en weer een kans geven.”

""Hij wilde werkelijk alles aanpakken. Als hij maar kon werken. Wij vonden een baan voor hem ongeveer 30 kilometer van de plek waar hij op dat moment verbleef. Daar moest hij met het ov naartoe. Alleen had hij de laatste dag van zijn eerste werkweek niet genoeg geld om op zijn werk te komen. Ik heb daarom besloten om hem op te halen en af te zetten bij zijn werk.""

Tim, intercedent