Gratis loopbaanadvies via Timing

Image

Timing vindt goede begeleiding en doorontwikkeling ontzettend belangrijk. Daarom zet Timing graag in op ontwikkeladvies vanuit NL Leert Door. NL Leert Door is een regeling vanuit de overheid voor ontwikkeladvies, om- en bijscholing. 

Timing kan middels NL Leert Door gratis loopbaanadvies aanbieden aan iedereen. Het loopbaanadvies geeft onder andere antwoord op vragen zoals:

  • Blijft mijn functie bestaan?
  • Kan en wil ik dit werk ook blijven doen?
  • Welke kansen liggen er voor mij in de toekomst?

Tevens is er aandacht voor de noodzaak tot bij- of omscholing. Hiervoor wordt een passend advies gegeven. Het traject wordt afgesloten met een persoonlijk ontwikkelplan op maat.

Hoe werkt het?

Op basis van een arbeidsmarktscan kijken onze loopbaanadviseurs naar het arbeidsmarktperspectief van de deelnemer. In het tweede of derde gesprek worden wensen, competenties en drijfveren onder de loep genomen. Deze gesprekken kunnen face to face, maar ook via Teams of Zoom worden gevoerd. 

Aanmelden 

Kortom, is jouw werk onzeker door gevolgen van corona? Twijfel jij of je nog op de juiste plek zit, en of je gezond en met plezier kunt blijven werken? Zou jij "iets anders" willen doen, maar weet je niet precies wat? Geef je dan snel op via [email protected]

EMPower regelt de inschrijving, de subsidie aanvraag en neemt contact op met de deelnemer om de arbeidsmarktscan en gesprekken in te plannen. Iedereen tussen de 18 en 65 jaar is welkom voor gratis loopbaanadvies.