De kracht van waardering

Werken, we vinden het allemaal vrij normaal. Voor Reina, 65 lentes jong, is werk helemaal niet zo vanzelfsprekend. 16 jaar lang was ze arbeidsongeschikt. En nu werkt ze met een lach en een luisterend oor als vaste kracht bij Medipoint, leverancier van hulpmiddelen. Weet je waar Reina helemaal van opbloeide?  Ze vertelt het je graag:

Reina: “Ik werk sinds september 2022 bij Medipoint op de klantenservice, daar help ik mensen met hun zorgvragen.” Medipoint was zo tevreden over Reina dat ze haar na een jaar hebben overgenomen van Timing. Reina: “Daar was ik superblij mee! Helaas viel ik door een knie-operatie langer uit dan ik had verwacht en gehoopt. En toen deden Timing en Medipoint zoiets moois: nog voor ik erom kon vragen hadden Timing en Medipoint al van alles voor me geregeld. Bij mij thuis werd een hoog-laagbed geleverd en nog wat kleinere hulpmiddelen. Het stond allemaal al klaar voordat ik thuis kwam van de operatie. Dat was hartstikke lief! En het hielp me in mijn herstelproces dat ik thuis alweer lekker kon werken, daardoor kon ik mijn gedachten verzetten.

Tijdens mijn revalidatieperiode sprak ik regelmatig met Timing en Medipoint. Ook kreeg ik kaartjes thuisgestuurd. Ik bloeide helemaal op van die persoonlijke aandacht. Ik voelde me echt gewaardeerd en gesteund zowel door Timing als Medipoint. Inmiddels werk ik alweer op mijn vertrouwde plek bij Medipoint. Ik had er helemaal zin in om weer aan de slag te gaan.”

"Ik had helemaal zin om weer aan de slag te gaan"

Reina
Image