Bryan werkt al 5 jaar via Timing bij Area Reiniging

Image

In onze ‘Hé Aanpakker’-campagne draait het om onze flexkrachten. Want het zijn onze flexkrachten die Nederland draaiende houden. In deze campagne laten we (letterlijk) zien wie de mensen in Nederland zijn die het uitvoerend werk doen. Dit keer spraken we ook met één van onze aanpakkers. Bryan van Wieren (25) werkt al vijf jaar via Timing bij Area Reiniging.

Hé Bryan, wat leuk dat je wat over jezelf wilt vertellen. Wat voor werk doe je precies?

“Bij Area verzorgen wij onder meer de inzameling van grondstoffen en afval. Daarnaast reinigen we openbare ruimtes en helpen we als het weer koud wordt met de zogenaamde gladheidsbestrijding. Zelf ben ik vrachtwagenchauffeur bij Area Reiniging.”

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden?

“Dat verschilt vaak. De ene keer zit ik op de zijlader, dat is een vrachtwagen. Andere keren moet ik met de haakarm op pad om bijvoorbeeld containers te plaatsen. Of ik ga met de kolkzuiger op pad waarmee we riolen kunnen reinigen. Ik ga aan de slag, daar waar ze mij nodig hebben. Vanuit Area Reiniging hebben we dan ook een TOP traject gevolgd. Dit is een speciaal traject waarin je binnen het bedrijf zo wordt opgeleid dat je multifunctioneel inzetbaar bent. ”

Afwisselend werk dus! Wat vind je het leukste om te doen?

“Het leukste binnen mijn functie is juist dat ik elke dag wat anders kan doen, het zorgt er namelijk voor dat je niet in een dagelijkse sleur terecht komt. En je maakt dus iedere dag weer wat anders mee. En de sfeer op mijn werk is gewoon goed. Dus eigenlijk is er verder weinig voor nodig om met een goed gevoel naar huis te gaan, want ik heb gewoon veel plezier in en op mijn werk.”

"Ik ben opgeleid om multifunctioneel inzetbaar te zijn"

Image

Krijg je wel eens complimenten op je werk?

“Jazeker, mijn laatste functioneringsgesprek was positief en heel af en toe krijg je zo ook nog wel is te horen dat de werkdag weer mooi liep. En dat is toch altijd leuk om te horen.”

Wat wil je nog graag leren?

“Ik heb nog weinig ervaring met een autolaadkraan en zou hier toch wel meer ervaring in willen opdoen. Ik leer sowieso veel van collega’s. Ik heb veel aan hen te danken want juist door het samenwerken ben ik gekomen waar ik nu ben.”

Zou je Timing aanraden aan andere Aanpakkers in Nederland?

“Ja, zeker. Met name in het begin was Timing erg geïnteresseerd in hoe het ging bij Area en is er regelmatig contact geweest om te kijken hoe het er op mijn werk aan toe ging. Inmiddels zit ik er natuurlijk alweer vijf jaar, loopt het allemaal op rolletjes dus is er minder contact tussen ons. De mensen van Timing waar ik veel contact mee had waren altijd heel aardig en in overleg was heel veel mogelijk. Ik heb zelfs via Timing nog een woning gekocht. Niets dan goeds dus over Timing!”