4 gave vacatures bij Timing

Image

Timing is al 25 jaar dé specialist in uitvoerend werk. Wij lichten dit keer een aantal gave vacatures uit. Zoek jij een baan met veel afwisseling of een bijbaantje voor naast je studie? Wij hebben weer een aantal mooie vacatures voor jou op een rijtje gezet.

1. Orderpicker in magazijn Fabory

Gereedschapswinkel Fabory is voor haar vestiging in Tilburg op zoek naar een ervaren orderpicker. Als orderpicker beweeg je je - uitgerust met een handscanner - door het magazijn om bevestigingsmaterialen bij elkaar te verzamelen. Bij Fabory wordt inzet beloond in persoonlijke ontwikkeling en financieel, met uitzicht op een vaste baan en uitstekende toeslagen. Bekijk hier alle vacatures van Fabory.

2. Magazijnmedewerker

Geen enkele dag is hetzelfde als magazijnmedewerker in de omgeving van het Westland. Diverse bedrijven in de Zuid-Hollandse streek kunnen extra hulp gebruiken. Via Timing ga je aan de slag voor verschillende opdrachtgevers, die voornamelijk productie- en magazijn gerelateerd zijn. Je werkzaamheden variëren van allround magazijnmedewerker tot heftruckchauffeur. Je hoeft je niet te vervelen, want elke dag is weer compleet anders. Bekijk alle magazijnmedewerke vacatures hier

3. Klantenservice medewerker bij verkoopplatform

Sta jij graag mensen te woord in zowel het Nederlands als in het Engels? En ben jij in staat de klant zich de koning te laten voelen? Als klantenservice medewerker van een groot online en internationaal verkoopplatform ben jij dagelijks bezig met het oplossen van geschillen tussen koper en verkoper. Of het nou het voetbalshirt van profvoetballer Lionel Messi, de meest gewilde postzegel uit Italië of een heerlijke rode port uit Portugal is, op dit online verkoopplatform komt alles voorbij. Benieuwd naar de vacatures? Bekijk alle klantenservice medewerker vacatures hier.

4. Bijbaantje als pakketsorteerder

Op zoek naar een bijbaantje voor naast je studie? Pakketbezorger DHL is voor haar magazijn in Zwolle op zoek naar een pakketsorteerder, die minimaal 3 avonden per week (van 17:30 tot 20:00 uur) de handen uit de mouwen wil steken in het sorteercentrum. In Zwolle komen elke avond ruim 1.000 pakketten binnen, die moeten worden uitgeladen en worden gesorteerd. Je kunt zelf aangeven welke drie avonden in de week je wilt werken en bij drukte mag je ook meer uren maken. Leuke bijbaan, toch? Bekijk hier alle vacatures bij DHL.