Uitzendbureau Timing in Schiedam

Vacatures-in-Schiedam.jpg

Β Aan het werk via uitzendbureau Timing

Uitzendbureau Timing maakt het voor jou mogelijk om vandaag nog te solliciteren opΒ jouw nieuwe baan. Werken in de omgeving van Schiedam is dus eenvoudig te realiseren. Wij regelen werk voor jou onder de rook van havenstad Rotterdam. Bij Timing zit je op de goede plek als je graag nieuw werk wil vinden!

We helpen met het zoeken naar die nieuwe baan voor jou. Dagelijkse enΒ uitdagende werkzaamhedenΒ bij leuke werkgevers vind je via ons. Bij ons uitzendbureau vind je fulltime en parttime functies bij jou in de buurt.

Β 

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Uitzendbureau Timing zorgt voor eenΒ volledig aanbodΒ van interessante vacatures in uitvoerend werk. Ook studenten, scholieren of parttimers helpen we graag aan een baan of bijbaan. Via ons uitzendbureau kun je aan het werk in de volgende sectoren: productie,Β callcenter,Β horeca,Β winkel,Β logistiek,Β schoonmaak,Β zorgΒ enΒ administratie.

Snel aan het werk?Β Solliciteer vandaag nog!

Heb je nog vragen?

Timing Uitzendbureau Rotterdam
Lloydstraat 21Q, 3024 EA Rotterdam
088 506 30 50

Vacatures-in-Schiedam.jpg

Vacatures in Schiedam

  • SCHIEDAM
  • Tijdelijk met zicht op vast
  • (36 UUR PER WEEK)

Accountmanager

De functie in het kort Als Intern Accountmanager ben je verantwoordelijk voor je eigen klantgroep in de horeca. Je onderhoudt een goede relatie met ...

  • SCHIEDAM
  • Vast dienstverband
  • (40 UUR PER WEEK)

(Banket) bakker

Als bakker in dit bedrijf zal je met name wat grotere orders klaar gaan maken. Het is wat minder ambachtelijk en wat meer op tempo productie draaien dan ...