Over Forever Direct

Forever Direct is een dochteronderneming van een grote Amerikaanse organisatie, Forever Living Products. Forever Living Products ontwikkelt en produceert producten op basis van de Aloë Vera ten behoeve van een gezonde levensstijl, persoonlijke verzorging en cosmetica. Deze producten worden wereldwijd door 9,5 miljoen distributeurs verkocht.
Forever Direct verzorgt de distributie van de producten middels replenishment van Nationale Distributie Centra en de orderfulfillment voor de distributeurs van de Benelux, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Denemarken, Zweden, Finland en Noorwegen. 

Wij investeren in jou!
Forever Direct hecht sterk aan een leuke, collegiale en enerverende werksfeer waarin talent zich kan ontwikkelen. Medewerkers die betrokkenheid tonen, die met gevoel voor kwaliteit en met passie hun functie uitoefenen, koesteren wij en proberen we aan ons te binden. We bieden medewerkers de mogelijkheid zich te ontplooien door het volgen van bijvoorbeeld studies en cursussen.

Werken bij Forever Direct?
Wil jij aan de slag bij Forever Direct als magazijnmedewerker, orderpicker of Hef- en Reachtruckchauffeur? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail

"De mogelijkheden die er zijn qua doorgroei en de mogelijkheden tot een contract."

Karin, Coördinator

"Toen ik hier kwam voelde het als thuis. Niets is onbespreekbaar en een oplossing is altijd nabij!"

Dimphy, Magazijnmedewerker