Wil jij werken bij wehkamp?

Alle vacatures voor wehkamp

Vacatures bij wehkamp

Er zijn altijd Wehkamp vacatures. Het is niet voor niets het grootste online warenhuis van Nederland! Je hebt er vast al eens iets besteld. Maar wil je er ook aan de slag? Dat kan! Er zijn vacatures bij Wehkamp in het magazijn, maar ook in de logistiek en administratie! Keuze genoeg :)

De leukste wehkamp banen bij Timing

Timing biedt heel vaak banen bij Wehkamp aan. Heb jij zin in een baan bij Wehkamp? Pak dan die job! En bonus: Je hoeft niet meer naar de sportschool, bij de meeste functies krijg je de work-out er gratis bij. Samen met je team maak je in het magazijn namelijk aardig wat kilometers.

wehkamp vacatures in Nederland

Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle en de logistieke service centra in Zwolle en Maurik. Wehkamp Zwolle heeft dus altijd vacatures, want hier gebeurt het! Vanuit het hoofdkantoor wordt Wehkamp aangestuurd. Daarnaast zijn er ook vaak vacatures bij Wehkamp in Maurik. Hier bevindt zich één van de twee service centra en staat een heel groot magazijn waar je genoeg kilometers gaat maken als je gaat werken bij Wehkamp.

Bij wehkamp werken?

Wehkamp is een online warenhuis met een assortiment die bestaat uit collecties in mode, wonen en elektronica. In totaal zo'n 180.000 artikelen! wehkamp heeft drie miljoen unieke bezoekers per maand, 1,3 miljoen vaste klanten en levert jaarlijks circa 7 miljoen zendingen af. Wekelijks bezoeken gemiddeld 1,2 miljoen mensen de website wehkamp.nl. De bestelde producten worden binnen 24 uur of zelfs op dezelfde dag van bestelling thuis bezorgd. 


Werken bij Wehkamp betekent dat jij hieraan mag bijdragen. En daar mag je trots op zijn! Ook werken bij Wehkamp? Reageer dan op één van de vacatures, download de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail