Bleckmann & Timing meest maatschappelijke werkgever in de regio!

Image

6 december hebben we samen met Bleckmann Bergen op Zoom vol trots de Participatieprijs 2018 in ontvangst mogen nemen. We mogen ons nu een jaar lang de meest maatschappelijke werkgever uit de regio noemen!

Als organisatie vielen  we volgens de jury met name op vanwege de grote diversiteit aan werknemers. Naast langdurig werklozen en Wajongers, zijn er via Timing bij Bleckmann ook mensen met een beperking aan het werk, statushouders en stagiaires. Het maatschappelijk gevoel binnen de onderneming is groot en de nauwe samenwerking met Timing zorgt voor de juiste medewerkers op de juiste plek, meldde de jury.

Iedereen is gelijk
Verder is het de jury opgevallen dat het teamgevoel binnen Bleckmann groot is. Iedereen is gelijk, verschil wordt alleen gemaakt als het nodig is. Bijvoorbeeld wanneer iemand vanwege zijn beperking het werk zittend in plaats van staand moet uitvoeren.  Recent is het bedrijf gestart met een grote groep statushouders. Maatschappelijk ondernemen is onderdeel van het beleid binnen Timing en Bleckmann. 

Over de participatieprijs
Bleckmann en Timing vormden samen een van de vier finalisten voor de Participatieprijs West Brabant 2018. We namen het op tegen lederbedrijf Buffel uit Terheijden, kantoorboekhandel Bikkelz uit Breda en groenbedrijf DonkerGroen uit Etten-Leur.  

Lees hier meer over onze nominatie en bekijk onze nominatie-video!