Pak aan die (bij)baan

Waar werk jij voor deze zomer? Spaar je voor een rijbewijs, fatbike of skincare? Of werk je toch het liefste voor die onvergetelijke vakantie met je vrienden? Waar je ook voor werkt; de (bij)baant om daar te komen hebben we voor je! Of het nu gaat om een tijdelijke vakantiebaan, vaste bijbaan of een fulltime job.

Image

Populaire (bij)banen

Werken naast je studie is hartstikke slim én handig! Een (bij)baan levert je namelijk niet alleen extra geld op, het versterkt ook gelijk je CV. Door op deze manier werkervaring op te doen kom je erachter waar jij blij van wordt – of juist helemaal niet. Inspiratie nodig voor een bijbaan? We've got you! 

Dit zijn de populairste (bij)banen in Nederland:

  • Logistiek: Orderpicker, chauffeur, magazijnmedewerker.
  • Horeca: Bedieningsmedewerker, keukenmedewerker, barmedewerker.
  • (Thuis)zorg: Verzorgende, begeleider.
  • Schoonmaak: Schoonmaker, glazenwasser.
  • Callcenter: Telefoniste, klantenservicemedewerker.

Solliciteer direct in 5 stappen!

Een (bij)baan gevonden die je leuk lijkt? Klik op ‘Solliciteer direct’, volg de vijf stappen en je maakt gelijk gratis een account aan. Die (bij)baan heb je dus zo te pakken. Zo komen die vakantie, Fatbike, festivals, skincare of die sneakers al heel snel dichterbij!

Image

Liever een tijdelijke vakantiebaan?

Echt op zoek naar een tijdelijke baan deze zomer? Bekijk dan alle vakantiebanen hier:

Banen bij de mooiste bedrijven

Is voor jou waar je gaat werken net zo belangrijk als wat je gaat doen? Snappen we! Daarom hier vast een overzicht van een paar topwerkgevers. 

(Bij)banen bij jou in de buurt

Wij snappen wel dat je niet lang onderweg wilt zijn naar je (bij)baan. Daarom hebben wij altijd banen bij jou in de buurt. Check ze snel! 

Staat jouw stad, dorp of regio er niet tussen? Niet getreurd! Klik dan snel via het menu op ‘Vacatures’. Zoek in de zoekbalk op jouw woonplaats en de gewenste reisafstand. De resultaten kun je gemakkelijk filteren, bijvoorbeeld op het soort dienstverband: ‘vakantiewerk’. Maar ook op werktijden, aantal werkuren en vakgebieden.