Timing in cijfers

Meer weten over Timing? Snappen we! Hier vindt u Timing omschreven in cijfers. We zijn misschien niet heel bekend, maar we zijn wel overal. Misschien hebben we uw schoenen wel ingepakt, de onderdelen van uw auto geproduceerd of uw boodschappen bezorgd. Iedere dag zorgen onze ruim 25.000 flex- en payrollkrachten ervoor dat Nederland niet stil komt te staan. Daar zijn we trots op.

Image

Door het ontwikkelen en inzetten van slimme innovaties zijn we adviseur én regisseur van uw totale flexibele personeelsbehoefte. Op die manier bieden we u alle ruimte om succesvol te groeien. Al sinds 1994 zijn we specialist in uitvoerend werk. Met meer dan 900 gemotiveerde medewerkers en een landelijk netwerk van 51 Timing vestigingen en 99 Inhouse locaties behoren we tot de top 3 van uitzendorganisaties.

En dat is mede dankzij onze veelzijdige dienstverlening: uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling, EU Services en Incompany Services. Zo hebben we altijd een passende, flexibele oplossing voor u.  

De juiste persoon op de juiste plek op het juiste moment. Dat is waar we voor voor gaan. Met 25.000 flexkrachten in ons bestand kunnen we u verzekeren dat we ook uw vacatures goed en snel vervullen. 

Image

Image